Noile reduceri la dozatoare de apa

posted in: Afaceri | 0

Magazinul online 2u2me propune pentru aceasta luna noi reduceri de pret la dozatoarele de apa. Astfel pretul la intreaga gama de dozatoare se va diminua, oferind clientului sau posibilitatea unei achizitii cu mult mai rentabila. Dozatoarele de apa cu compresor vin in intampinarea cumparatorilor cu reduceri cuprinse intre 9,5 -15% in vreme ce pretul la dozatoarele fara compresor scade cu 11,5 pana la 13,24%. Reducerile de preturi din aceasta luna la dozatoarele de apa vizeaza mentinerea la un nivel superior a gradului de satisfactie a clientilor magazinului 2u2me.ro

Posibilitatea achizitionarii de dozatoare de apa plata la preturi mai mici este consecinta aplicarii reducerilor de preturi la toate tipurile de dozatoare. Pretul pentru dozatoarele electronice de birou in cadrul magazinului 2u2me este 155,00 lei. Acest pret este capabil a face din acest model de dozator de apa fara compresor unul dintre cele mai la indemana articole din gama sa. In cazul dozatorului de birou cu compresor pretul a fost redus cu 15%, ajungand la o valoare de 409,20 lei. Noile reduceri din aceasta luna pot plasa dozatoarele de apa in sfera rentabilitatii pentru marea majoritate a vizitatorilor magazinului online 2u2me.

De asemenea dozatoarele de apa cu picior sau de podea cum se mai numesc sunt oferite spre vanzare la preturi mai mici lunii anterioare. Astfel in cadrul magazinului online dozatorul de podea cu compresor va putea fi achizitionat la un pret de 465,00 lei. Acest tip de dozator se poate diferentia usor de dozatorul cu compresor pentru birou prin insasi aspectul sau exterior. Acesta dispune de un picior inalt ce poate oferi posibilitatea pozitionarii acestuia oriunde in incapere fara a mai fi nevoie de birou, masuta sau orice alte asemenea obiecte. Totodata acest picior ofera chiar si un spatiu de depozitare pentru pahare. Discountul de 13,24% este aplicat dozatoarelor electronice cu picior reducand pretul acestora pana la 241,80 lei.

Dozatoarele de apa plata din cadrul magazinului online pentru case si gradini dispun de preturi mici gratie noilor reduceri ale lunii in curs. Mentinerea unui nivel scazut al preturilor reprezinta in principiu preocuparea centrala a magazinului online 2u2me. Aceasta directie de desfasurare a activitatii are ca scop cultivarea continua a unui sentiment de multumire in randul cumparatorilor magazinului online 2u2me. Noile reduceri de pret vor putea plasa aceasta gama de dozatoare de apa mult mai aproape de dorinta clientuluii. Actionand in aceasta maniera, magazinul 2u2me incearca o sincronizare a preturilor sale cu nivelul din ce in ce mai redus al bugetelor celor mai multi dintre cumparatori.

http://www.2u2me.ro/7-dozatoare-de-apa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.