Categorii
Tablete

Noul iPAD a fost lansat

In urma cu o saptamana noul iPAD a fost lansat cu mare fast de catre cei de la Apple, fiind primul produs lansat dupa ce Steve Jobs a trecut in lumea celor drepti.

Produsul a iesit pe piata cu o surpriza neasteptata in ce priveste numele. Toata lumea se astepta ca produsul sa se numeasca iPAD 3, insa cei de la Apple au facut o mica gluma (asta in special celor care au pregatit tone de site-uri ultra optimizate pe acele cuvinte cheie pentru a fi primii in Google la momentul lansarii), astfel ca produsul a iesit pe piata cu numele „The New iPAD” (adica in traducere din limba engleza: Noul iPAD).

Dincolo de aceste aspecte care tin mai mult sau mai putin de marketing sau de alte strategii de-ale lor, produsul este unul foarte bun si cel putin in materie de display vor revolutiona in mod sigur. Acest nou display, numit Retina Display contine de 4 ori mai multi pixeli pe aceeasi suprafata, fata de precedentul modul, iPAD 2, ceea ce ii permite sa ofere utilizatorului o imagine extraordinar de apropiata de reala.

Senzatia in unele cazuri chiar e aproape de a simti ca el pune mana pe obiectele din poza, nu pe display-ul unei tablete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *