Noul serviciu inchirieri rochii de mireasa din Romania

posted in: Nunti | 0

Un nou serviciu inchirieri rochii de mireasa, unde se gasesc numeroase colectii de rochii de mireasa ce poarta semnatura celebrilor designeri de renume este disponibil in Romania precum Maggie Sottero, Demetrios, Pronovias sau Alfred Angelo.

Salonul cu rochii de mireasa denumit de creatorii sai La Novia dupa numele unei celebre case de moda spaniole, ofera posibilitatea viitoarelor mirese de a imbraca o rochie ce face parte dintr-o colectie cu totul deosebita, unica si speciala atat prin continut cat si prin aplicatii sau design, la un pret mai mult decat accesibil.

De ce sa alegi un serviciu de inchirieri rochii de mireasa?

Un prim motiv ar fi faptul ca o mare parte din viitoarele mirese isi doresc sa imbrace o rochie exclusivista, care face parte dintr-o colectie inedita creata de un designer celebru, insa preturile unei astfel de rochii pot depasi cu mult bugetul de care dispune. Salonul La Novia ofera posibilitatea acestor viitoare mirese sa inchirieze rochia preferata la un pret mai mult decat avantajos, platind doar 20-30% din pretul integral.

Un alt motiv ar fi faptul ca de cele mai multe ori investitia pe care in cazul in care te hotarasti sa o faci, achizitionand rochia de mireasa la pretul real, nu se poate recupera in totalitate in cazul in care doresti sa o vinzi.

Ce rochii gasesti in magazinul www.rochiimirese.eu al Salonului La Novia?
Toate colectiile de rochii de mireasa prezente in acest magazin online fac parte din cele mai indragite modele de rochii cum ar fi rochiile tip sirena, rochiile lungi in spate si scurte in fata, rochiile tip A, sau rochiile tip printesa.

Astfel vei putea alege o rochie de mireasa din colectia Pronovias sau Demetrios, in tendinte, cu aplicatii stralucitoare dintre cele mai pretioase la un pret mai mult decat accesibil.

Descopera si tu noile creatii de rochii de mireasa disponibile in acest salon de rochii de mireasa disoonibile atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *