Nu rata imortalizarea mirilor si a rudelor acestora

posted in: Nunti | 0

Acestea sunt de obicei unele dintre cele mai pretuite fotografii ale oricarei nunti, asadar nu le ratati.

Nu te zbate prea tare

Fii tu insuti si fii placut. Majoritatea te va placea mai mult daca vei fi tu insuti.

Fii clar asupra ce vei oferi pentru banii primiti

Ca si fotograf de nunta, nu vrei sa ajungi in pozitia de a fi nevoit sa te lupti cu clientul dupa eveniment (sau in timpul !) pentru ceea ce au sau nu au platit. Inaintea evenimentului, comunica-le cu exactitate ce servicii esti pregatit sa le oferi pentru pretul pe care il platesc. Sunt incluse pozele si in format digital? Cate ore vei fotografia? Vei fotografia, de asemenea, si petrecerea? Vei percepe un tarif de transport? Ce printari sunt incluse? Vei realiza un album foto? Furnizeaza raspunsuri sau vei fi nevoit sa induri mania unei mirese infuriate.

INCETINESTE!!

Deseori aud fotografi incepatori ce se lauda cum ca au fotografiat peste 2,000 cadre in timpul unei nunti. Fiecare fotograf are un stil diferit, dar personal nu vad rezultate bune cand fac asta. De obicei imi fac mult mai bine treaba cand plec cu mai putine cadre, deoarece asta inseamna ca am lucrat cu meticulozitate si rabdare.

Pozeaza peisajul locatiei inaintea evenimentului

Mirii au ales locatia pentru ca le place. As recomanda sa ajungi mai devreme la eveniment si sa imortalizezi cateva cadre ale locatiei pentru a le include in albumul de nunta. Lucrurile marunte pot face o mare diferenta. De asemenea, poti alege sa oferi pozele tale si proprietarului locatiei astfel incat vei putea fi recomandat de acesta si pentru alte evenimente .

Daca esti cel care va fotografia mirii in ziua nuntii, planifica-ti jumatate din timpul pe care ti-l vor aloca.

Nuntile intotdeauna incep tarziu. Intotdeauna. Daca mireasa spune ca au o ora la dispozitie pentru poze, tradu aceasta ora intr-o jumatate de ora. Timpul tau de a-i fotografia singuri pe miri este pretios, de aceea este nevoie sa fii increzator ca vei putea realiza fotografiile in doar 30 de minute.

Programeaza familia care va ajunge prima

Nimic nu este mai dificil decat un singur fotograf incercand sa dirijeze doua familii numeroase pentru poze. Obisnuiesc sa programez la o anumita ora familia miresei pentru sesiunea foto, urmand ca familia mirelui sa se alature pentru poze cu ambele familii, apoi voi ruga familia miresei sa se retraga in timp ce fotografiez mirele impreuna cu familia sa. Functioneaza perfect. Ultimul lucru pe care il doresti este ca lumea sa te astepte.

Daca sunteti in cautarea mai multor informatii de acest gen, va rugam sa ne vizitati website-ul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *