Nu-ti neglija spatele si cumpara o saltea de buna calitate

posted in: Sanatate | 1

Esti in cautarea unei saltele bune pentru patul tau vechi sau pentru un pat nou? Exista o diferenta intre cele doua? Da, exista.

In cazul in care ai un pat nou, nu ai nevoie decat sa mentionezi numarul de model si dimensiunea acestuia atunci cand faci o comanda pentru saltea. Astfel, vei primi marimea potrivita, deoarece elementele sunt acum standardizate, in aproape fiecare tara. In cazul in care ai un pat vechi, atunci va trebui sa iti masori patul si sa cauti o saltea potrivita pentru marimea acestuia. Odata ce ti-ai gasit dimensiunea potrivita, poti sa iti comanzi noua saltea.

Ai nevoie de o saltea potrivita pentru spatele tau!

Daca ai un istoric de afectiuni dorso-lombare, discuta cu medicul tau inainte de a-ti cumpara o saltea si urmeaza indeaproape sfatul medicului. Daca vrei sa achizitionezi o saltea pentru parintii tai, atunci le stii probabil istoria problemelor medicale. In caz contrar, alege o saltea care sa poata urma conturul natural al coloanei tale vertebrale atunci cand stai culcat pe spate. In mod normal, saltelele de acest calibru sunt produse high-end. Motivul pentru a alege o saltea high-end este pentru a-ti ingriji sanatatea spatelui. Ai mila de spatele tau si cumpara o saltea de buna calitate, pentru a nu avea probleme si mai mari pe viitor.

Odihneste-ti spatele!

Trebuie sa stii ca este necesar sa iti protejezi spatele in timpul orelor lungi ale noptii. Deci, ceea ce platesti acum, platesti, de fapt, pentru a-ti proteja spatele si pentru a preveni noptile dureroase si vizitele costisitoare la medicul ortoped. Este un fel de asigurare sau cel mai popular mod de a oferi protectie coloanei tale vertebrale pe termen lung. Exista diferite tipuri de saltele ortopedice disponibile pe piata, precum cele din spuma, din fibra de nuca de cocos, sau o combinatie intre cele doua. Si poti cumpara o astfel de saltea online, pe site-urile de specialitate.

Ai mila de spatele tau!

Saltelele cu fibra de nuca de cocos sunt foarte bune pentru a-ti sprijini spatele si sunt, de asemenea, ieftine, dar acestea necesita o ingrijire mai atenta. In plus, daca ai copii, saltelele cu fibra din nuca de cocos nu sunt o optiune buna. Cu siguranta, iti amintesti de zilele in care sareai pe noile saltele. De asemenea, fibra de nuca de cocos isi pierde din umezeala in timp si devine mai fragila. Asadar, daca vrei sa iti cumperi o saltea pe viata, care sa iti protejeze spatele, cel mai bine ar fi sa optezi pentru o saltea din spuma de memorie.

One Response

  1. Haidi bre?
    De cele mai multe ori, pericolele care ne pandesc si care atenteaza la sanatatea noastra, sunt mai aproape decat am crede i trebuie sa le constientizam. Alergiile pot fi provocate de foarte multe elemente, insa cea mai comuna cauza sunt acarienii.
    Pai bunicii nostrii traiau fain frumos si pe saltele din carpe si paie, chiar si coceni de porumb. De unde atatea probleme in saltelele noi?

Leave a Reply