Categorii
Servicii

Nu vreti sa pierdeti timp? Iata cum

Avand in vedere importanta timpului, facem tot posibilul pentru ergonomie, rezolvam cat mai multe cu cat mai putin efort, iar cine nu judeca lucrurile prin prisma ergonomiei, este repede aruncat pe malul mediocritatii de curentii rapizi ai performantei. Daca indraznesti sa deschizi televizorul, esti bombardat cu stiri apocaliptice despre economie, iar imaginea lumii dezvaluita la programele de stiri este una de prapastie fara fund cascata langa picioarele noastre. Si totusi, inca supravietuim. Dar nu despre asta-i vorba, ci despre cei care, in ciuda dezastrului real sau cultivat mediatic de speculatorii financiari, prospera. Culmea este ca sunt foarte multe firme care se dezvolta exact in aceasta perioada si mai pe fata, mai in spatele corului de vaicareala generalizata, produc valoare.
Ce au in plus astfel de firme si cum reusesc sa transforme in profit putinele resurse existente pe piata la aceasta data ? Poate ca tocmai eficienta face diferenta. Lectia pe care o predau celor care au ochi sa vada, este ca, daca nu mai pierzi vremea cu tot felul de fleacuri, si te concentrezi pe munca adevarata, poti avea rezultate nesperate. Un astfel de amanunt care ne mananca din timp in fiecare zi, sunt cumparaturile. Un detaliu al muncii unei firme, achizitiile pentru consumul intern nu pare o problema enorma, dar mananca zilnic din timpul unui angajat, sau al mai multora, ce ar putea face altceva. Ca manager, esti la curent cu necesitatile de aprovizionare: cafea, zahar, ceai, detergenti, sapun, hartie igienica, dar si hartie pentru copiatoare si imprimante, consumabile de tot felul pentru birou, samd.
O solutie potrivita este Casa de Comenzi, unde poti face in tihna alegerea produselor si apoi comanda, totul online, fara sa fie necesar drumul pana la supermarket si inapoi, plimbatul fara rost printre rafturi, ca sa nu mai punem la socoteala statul la cozi. Nu numai ca este o alegere logica, este in sine un sprijin pentru afacerea dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *