Nunta la hotel? Afla de ce trebuie sa iei in calcul aceasta varianta!

posted in: Turism | 0

Exista posibilitatea, in aceste vremuri, ca petrecerea de nunta pe care tinerele cupluri o organizeaza, sa aiba loc in diverse locatii care mai de care mai fastuoase si mai deosebite. Insa exista si anumite perechi care isi doresc sa nu apartina acestui tipar si cauta locatii diferite. Iar unul dintre locurile care se potriveste de minune pentru cei care isi doresc ceva diferit, este un hotel sector 1 Bucuresti, caci de cele mai multe ori, acestea au saloane elegante atunci cand vine vorba despre decoruri si sunt foarte potrivite pentru organizarea unor evenimente speciale. 

Care sunt avantajele unei nunti organizate la hotel? 

Cu siguranta, poate parea cel putin ciudat sa iti organizezi propria nunta la un hotel, insa aceasta locatie aduce numeroase avantaje, iar ele vor fi prezentate in cele ce urmeaza. 

Pentru inceput, trebuie luat in calcul faptul ca, desi petrecerea nuntii va crea amintiri de neuitat pentru o mare parte dintre invitati, cu siguranta pentru mire si mireasa locul unde se vor fotografia are o importanta majora. Iar un hotel ofera un cadru potrivit pentru realizarea unor fotografii profesionale, datorita decorurilor rafinate si elegante.  

In ziua nuntii, tot ritualul legat de pregatirea miresei si a mirelui vor avea loc in camere spatioase, elegante, iar fotograful profesionist poate imortaliza momente foarte frumoase intr-un cadru deosebit. 

Camerele de hotel, in special cele de la hoteluri de multe stele ofera camere spatioase cu ferestre mari, ce permit ca lumina naturala, care are un rol important in realizarea unor fotografii reusite, sa fie prezenta pe tot parcursul zilei in interior. 

Poate, printre cele mai importante aspecte de care trebuie sa se tina cont atunci cand se va alege aceasta locatie pentru nunta, este faptul ca mirele si mireasa vor reusi sa se relaxeze in noaptea dinaintea nuntii, vor putea petrece in liniste ultima noapte de burlacie, fara agitatia care cu siguranta ar fi nelipsita in propria casa. 

Mai mult decat atat, faptul ca mirii si o parte dintre invitati vor fi cazati la un hotel, le va oferi acestora posibilitatea de a se odihni sau de a la o pauza in timpul petrecerii in propria camera. Si de ce sa nu recunoastem, inchirierea unei camere nu presupune costuri foarte mari, insa avantajele pe care le aduce cu sine sunt foarte multe si cu siguranta merita. 

Unde gasesti locatia potrivita pentru o nunta la hotel? 

Unul dintre locurile cele mai potrivite atunci cand iti doresti sa organizezi petrecerea de nunta in cadrul unui hotel sector 1 Bucuresti este Hotel Siqua, ce pune la dispozitia celorinteresati un salon special amenajat pentru astfel de evenimente. 

Salonul Amarilis este o locatie eleganta, unde toti cei care isi doresc o petrecere de nunta cu un numar mai mic de invitati, gasesc tot ceea ce au nevoie. Acest salon este decorat cu oglinzi si candelabre de cristal, iar pentru decor sau aranjamente se poate cere ajutorul reprezentantilor hotelului. 

Mai mult de atat, in cazul in care vei opta pentru o gama mai mare de servicii, numeroase facilitati vor fi gratuite sau vor avea reduceri avantajoase. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *