O asigurare CASCO este una cu mult mai importanta decat orice alt tip de asigurare auto

posted in: Asigurari | 0

Asigurarile RCA sau asigurarile CASCO reprezinta unul dintre cele mai bune moduri de a te asigura si de a alege ceea ce este mai bun pentru masina ta.

O asigurare CASCO este adevarat ca nu este una obligatorie, cum este cazul RCA-ului si ca nu vei fi in niciun caz obligat sa o inchei, insa valoarea unei astfel de asigurari este cea care te va ajuta sa scapi de probleme in cazul in care un accident va avea si pagubele materiale vor fi destul de mari.

Asigurarea RCA este adevarat ca este una obligatorie si va vrei nu vrei vei fii obligat sa o inchei, insa o asigurare CASCO va acoperi un numar mult mai mare de riscuri pentru masina ta.

Cel mai adesea multi dintre soferi nu iau in considerare aceasta optiune, dar de foarte multe ori ei nu vad cat de multe sunt beneficiile pe care o asigurare CASCO le-ar putea aduce masinii pe care o detin. Din acest motiv, eu consider ca este cazul ca fiecare dintre proprietarii care detin o masina sa se gandeasca si la acest aspect si sa inceapa sa acorde mai multa importanta si asigurarilor CASCO. Chiar daca acestea nu sunt obligatorii, valoarea lor este una cu mult mai insemnata decat in cazul unei simple asigurari RCA.

In opinia mea, acesta este unul din principalele motive pentru care o asigurare CASCO merita incheiata, pentru ca tot timpul va trebui sa fii in alerta, deoarece accidentele auto nu sunt niciodata previzibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *