O noua realitate in publicitate – minicardurile

posted in: Servicii | 0

Promovarea este un aspect foarte vital al dezvoltarii unui business in ziua de azi, aceasta nu mai este o optiune sau o extensie care poate fi adaugata in mod optional la o afacere sau la identitatea comerciala a unei firme.

De ce este acest aspect atat de important ?

Deoarece, indiferent cat de calitative ar putea fi serviciile oferite de catre firma dumneavoastra sau ce echipa de specialisti puneti la dispozitia clientilor dumneavoastra, atata timp cat ele nu sunt cunoscute potentialilor clienti, totul va ramane un efort inutil si nu va putea fi fructificat in mod adecvat.

Promovarea si publicitatea are mai multe fatete, pornind de la cel mai vizibil aspect al publicitatii fizice, si anume de la bannere, afise si astfel de exemple si pana la publicitatea online, care va vor promova afacerea in mediul online si va va oferi un cu totul alt public pentru afacerea dumneavoastra.

Ceea ce trebuie avut mereu in vedere este insa si un aspect neglijat de majoritatea proprietarilor de afaceri, aici fiind vorba de orice tip de afaceri : si anume publicitatea creata prin intermediul unor metode mai putin obisnuite, care se pot dovedi insa a fi foarte profitabile din punct de vedere al raportului cost/profit.

Un astfel de mod de promovare si de crestere a vizibilitatii afacerii/firmei dumneavoastra este prin intermediul minicardurilor, care pot fi plasate oriunde, in locatii diferite si cat se poate de diverse.

Ce anume sunt minicardurile ?

Ele sunt de fapt niste suporturi imprimate full-color, fata-verso, de dimensiunea unui card bancar (85x55mm), cu caracter informativ, adresate turistilor, calatorilor de afaceri si persoanelor active dintr-un oras, contin toate informatiile necesare pentru ca noul client sa afle mai multe despre firma/afacerea dumneavoastra si sa o localizeze mai usor cu ajutorul mini-hartii rutiere de pe verso.

Minicardurile sunt asezate in display-uri speciale, carusele, si sunt plasate in mod strategic in locatii foarte variate, de la magazine comerciale la hoteluri, pana la gari, aeroporturi, dar si benzinarii sau centre de ingrijire a sanatatii( clinici, spitale , etc), toate aceste locatii avand avatajul unui trafic intens, fiind permanent tranzitate de foarte multe persoane care ar putea fi interesate de afacerea dumneavoastra sau de serviciile oferite de dumneavoastra, insa care nu ar avea altfel acces la cateva informatii esentiale care sa le poata oferi o imagine de ansamblu asupra firmei/ afacerii in discutie.

Prezenta afacerii dumneavoastra in reteaua de minicarduri nu va va asigura insa doar o prezenta fizica a informatiilor firmei dumneavoastra, ci si prezenta online, deoarece informatiile firmei dumneavoastra vor fi in mod automat afisate si pe site-ul Minicards, avand astfel un avantaj in plus.

Este aceasta metoda de promovare eficienta ?

Minicardurile sunt o modalitate de promovare testata la nivel mondial, aceasta franciza existand in mai multe tari europene si nu numai, unde eficienta lor a fost dovedita din nou si din nou, prin cifre si prin studii realizate privind publicitatea realizata prin intermediul minicardurilor.

Pentru a afla mai multe detalii si pentru a beneficia de serviciile noastre, contactati-ne la :
Tel: 0747 025 087
Mail: office@projectmedia.ro
Web: www.minicards.projectmedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.