Obțineți munca de vis și o carieră de succes cu certificarea CompTIA CASP

posted in: Cursuri online, Educatie | 0

Fiind doar concentrat și competent nu este suficient pentru profesioniștii de astăzi IT. Este esențial ca profesioniștii IT să-și dezvolte abilitățile în conformitate cu tendințele actuale ale tehnologiei. Solicitanții de succes vor fi aceia care își exprimă îngrijorarea în ceea ce privește continuarea educației IT și îndeplinesc cerințele viitoarei industrii.

Deoarece securitatea informațiilor sau industria IT este mai mult în creștere acum decât oricând mai devreme, este timpul să luăm o privire îmbunătățită în ceea ce privește certificările de securitate avansate bine-cunoscute. Certificările CompTIA sunt cele mai cunoscute certificări din întreaga lume, iar CASP CompTIA (CompTIA Advanced Security Practitioner) este certificarea la nivel de master la nivel de conducere pentru securitatea tehnică a întreprinderii.

Certificarea CASP este o certificare globală neutră din partea furnizorilor, care instruiește profesioniștii IT cu competențe avansate de nivel înalt și de securitate. Atingerea certificării CASP îți verifică capacitatea în domeniul securității întreprinderii.

Obținerea certificării CASP autorizează faptul că aveți abilitățile și expertiza tehnică necesare pentru a proiecta, a conceptualiza și a crea soluții sigure în cadrul unei organizații avansate. Certificarea CASP CompTIA confirmă faptul că puteți aplica atitudinea și intelectul necesar printr-o gamă largă de discipline de securitate, pentru a sugera și implementa soluții care să fie cartografiate întreprinderilor.drivers.

Certificarea CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP CAS-003) inaugurează profesioniști cu experiență în domeniul practicilor avansate de securitate. În examenul de certificare CASP CAS-003, elevii vor învăța mai întâi despre tehnologia resurselor, arhitectura de securitate a întreprinderii și tehnologia de securitate. Elevii vor învăța apoi stilul de securitate al aplicațiilor, stilul de securitate și soluțiile, politicile de securitate, integrarea securității întreprinderilor, gestionarea procedurilor de securitate și risc. În cele din urmă, studenții vor afla despre gestionarea riscurilor în proiecte, aspecte juridice, judecăți și luarea deciziilor, cercetare și analiză în materie de securitate, recuperarea în caz de dezastru și continuitatea activității.

Examenul CASP
Pentru a obține certificarea CASP, atunci trebuie să treacă examenul CASP unic CAS-003.

Cerințe preliminare
Deși nu există o condiție prealabilă, CompTIA recomandă minim 10 ani de experiență în administrarea IT, precum și un minim de 5 ani de experiență tehnică de securitate tehnică pentru certificarea CASP.

Salariu mai bun și poziții bune de locuri de muncă
Practicanții certificați de practicieni în domeniul securității informațiilor de la CompTIA (CASP), certificați pentru securitatea informației, câștigă un salariu ridicat și beneficii ca profil de locuri de muncă. În general, aceștia sunt considerați potriviți pentru titluri de locuri de muncă, cum ar fi: Security Engineers, Security Architect, Cyber ​​Security / IS Professional, Analist de securitate informatică, IT Architect INFOSEC, IT Specialist Cybersecurity, Analisti de securitate informatică, Cybersecurity Risk Analyst.

Certificare globală recunoscută
CASP este acceptat la nivel global, iar certificarea CompTIA Advanced Security Practitioner este acceptată de Departamentul Apărării al Statelor Unite (DoD 8570) și îndeplinește cerințele de certificare tehnică, arhitect sistem, inginer de sistem și management al IA. Elevii care speră să obțină un loc de muncă în Statele Unite pot beneficia de acreditarea CompTIA CASP. Intrarea în companii lider și gigant din SUA, cum ar fi IBM, HP și Dell, devine mai ușoară atunci când aveți certificarea CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP).

Certificarea CASP și cariera dvs.?
Se aștepta ca amenințările legate de securitatea informațiilor să crească în următorii ani. Experții în domeniul securității consideră că criminalitatea informatică va fi de trei ori mai mare decât numărul de locuri de muncă vacante în domeniul securității informatice. Potrivit unui studiu că până în anul 2020 va fi de aprox. 1,5 milioane de locuri de muncă disponibile în domeniul securității cibernetice, cu experți adecvați în domeniul securității informatice, care să le umple. Aceste cifre arata, fara indoiala, ca lumea corporativa cauta profesionisti capabili de securitatea informatiilor care ii pot ajuta sa contracareze eficient amenintarile.

CompTIA CASP este considerat și evaluat ca un certificat de securitate de nivel „master”. Certificarea CASP este perfectă pentru aspiranții care doresc să devină experți în securitatea informatică în organizațiile reputate. Dacă doriți să lucrați într-o poziție de securitate IT, mergeți la certificarea CompTIA CASP.

Deoarece cererea experților în domeniul securității informatice este ridicată, obținerea certificării CompTIA CASP vă poate asigura un loc de muncă cu salarii și beneficii ridicate. Cu numeroasele sale beneficii, CompTIA CASP este mai mult decât o certificare plăcută. Certificarea CASP îmbunătățește valoarea reală a celorlalte calificări și poate fi motivul vital pentru obținerea unui loc de muncă al viselor dvs. în domeniul securității cibernetice.

Sunteți un student sau un profesionist care doresc să obțină certificarea CompTIA A + sau alte certificări IT cum ar fi Microsoft, EC-Council, CompTIA, VMware, ITIL, Amazon AWS etc.? Pentru a trece orice examene de certificare IT sau de a trece CASP de certificare în New York, Washington DC, Maryland, Virginia, Dallas SUA și în întreaga lume cu 100% Pass garanție vizita aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *