Ochelari de soare, accesorii esentiale

23/08/2012 | Autor: | Posted in Cumparaturi

Cu siguranta vi s-a intamplat ca razele puternice ale soarelui sa va deranjeze atat de mult, incat sa nu vedeti.

De obicei persoanele care au culoare deschisa la ochi, sunt mai mult deranjate de lumina puternica. Dar din fericire exista ochelari de soare, cu lentile speciale care va vor scapa de la aceasta problema. Sunt disponibile si ochelari soare sport, perfecti pentru persoanele care fac antrenamentele afara si trebuie sa aiba vedere agila.

In timp ce faceti sport, concentrarea este extrem de important, astfel trebuie exclusi toti factorii care va pot deranja. Indiferent ca este vorba despre sporturi de iarna, sau de sporturile care se desfasoara in apa. Factorul cel mai deranjant pentru sportivi, este lumina puternica. Dar de acum inainte puteti sa va protejati, cu ochelarii de soare speciali, care nu sunt doar extrem de practici, ci arata bine dar sunt si comozi.

Pentru o mai mare protectie, lentilele acestor ochelari de soare au culori inchise, precum gri, rosu sau verde. Lentilele gri sunt pentru a reduce stralucirea, rosul reduce lumina si este recomandat mai ales pentru persoanele care alearga si pentru ciclisti, in timp ce lentilele verzi sunt indicate pentru persoanele care joaca fotbal sau golf. Exista si ochelari de soare cu lentile polarizati, care sunt perfecte persoanelor care inoata, deoarece reduce stralucirea apei. Daca doriti sa mergeti pe sigur, alegeti ochelari soare cu lentile fotocromatice, care nu lasa sa treaca razele soarelui. In plus, se adapteaza oricarei conditii, astfel incat nu trebuie sa tot schimbati ochelarii, in functie de mediul inconjurator.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 26 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns