Categorii
Turism

Oferte pentru revelion 2013

Abia s-a terminat sezonul estival si agentiile, pensiunile, hotelurile, resturantele si cluburile au inceput sa promoveze ofertele de revelion 2013. Daca nu te-ai decis inca unde sa petreci sarbatorile in acest an foloseste urmatoare sfaturi pentru a alge din lista de oferte de revelion cea care ti se potriveste cel mai bine.
1. Oferte Early Booking
Agentiile de turism ofera reduceri 10-20% la ofertele de revelion care sunt contractate in luna Septembrie. Cele mai mari reduceri sunt la ofertele in strainate si mai ales la cele exotice. Daca deja ai banii pregatiti si stii destinatia unde vrei sa te bucuri de revelion aceasta este cea mai buna solutie.
2. „Lupta” pentru ofertele de revelion in Bulgaria
Sute de mii de turisti romani sunt asteptati sa petreaca Revelionul in atat in statiunile din tara cat si in strainatate, in mai toate regiunile locurile de cazare vo fi ocupate integral sau aproape in totalitate la fel ca in fiecare an. Astfel ca, cu cat veti rezerva o oferta de revelion mai din timp cu atat aveti ocazia sa gasiti cele mai bune locuri.
La fel ca in fiecare an in topul preferintelor romanilor pentru ofertele de revelion va fi Valea Prahovei, urmand statiunile cu traditii cum ar fie Maramures si Bucovina. Din statiticele anilor precedenti cele mai cautate au fost hotelurile foarte bune si ofertele foarte ieftine.
Daca sunteti in cautarea uni oferte de revelion la un pret foarte mic, va recomandam pensiunile incluse in Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), care de exemplu in zona Brasov dispune de peste 3.000 de oferte in orase precu Moeciu, Bran, Zarnesti, Busteni sau Rasnov.
Cum romanii sunt mari amatori de excursii în strainatate in agentiile de turism abunda ofertele dintre cele mai variate. In anii anteriori, au fost in top destinatiile apropiate precum Bulgaria si Budapesta, dar mai ales Austria cu mutitudinea de partii de ski. Pentru cei care isi permit isi pot allege o vacanta exotica, avand la dispozitie pachete special create pentru: Thailanda, Brazilia, Republica Dominicana sau Dubai. Pentru un astfel de sejur, de minim 7 zile va trebui sa platiti cel puti 1.000 de euro.
3. Oferte revelion „Last Minute”
Daca nu esti foarte decis unde sa iti petreci revelionul, si nu faci rezervare din timp, poti ajunge in situatia de a alege o oferta „last minute”. Trebuie sa stii ca acestea au avantaje si dezavantaje, putand sa platesti mai putin daca alegi o excursie in strainatate, sau mult mai scump daca alegi o destinatie din Romania.
In speranta ca veti gasi din lista de oferte revelion pe cea care vi sa potriveste cel mai bine, va uram in avans LA MULTI ANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *