Oferte promotionale British Airways

posted in: Turism | 0

British Airways (BA) este o companie aeriana de linie din Regatul Unit, cu sediul central in Waterside, in apropierea hub-ului principal care se afla pe London Heathrow Airport. BA este cel mai mare transportator din UK, din punct de vedere al flotei, si opereaza zboruri international. Din punct al numarului de pasageri transportati este pe locul doi, dupa low-cost-ul easyJet.

British Airways Board a fost infiintat in 1971, iar in martie 1974, cele 4 companii care faceau parte din BAB s-au unit si asa a luat nastere British Airways. Dupa 13 ani in care compania a fost o companie de stat, aceasta a fost vanduta in februarie 1987 in vederea privatizarii avute in plan de catre Guvernul Convervator. Compania s-a extins rapid prin achizitia British Caledonia in 1987 si Dan-Air in 1992.

Compania a lansat noi promotii pentru pasagerii ce doresc sa calatoreasca catre Londra, America de Nord sau Puerto Rico.

Celor care doresc sa calatoreasca catre Londra, BA le pune la dispozitie bilete de avion dus la doar 98 de euro, cu toate taxele incluse. Noua promotie este valabila pana la sfarsitul lunii martie pentru toate calatoriile ce vor avea loc pana pe 30 iunie 2012.

BA pune la dispozitia pasagerilor oferte si pentru alte destinatii din Marea Britanie, cum ar fi Manchester, Glasgow, Edinburgh, Averdeen sau Newcastle la doar 160 euro/ bilet dus, iar spre Jersey la 171 de euro/ bilet dus. Toate taxele sunt incluse in tarifele prezentate.

Pentru cei care doresc sa paraseasca continental si sa zboare catre America de Nord, Mexico sau Puerto Rico, se pot bucura de biletele de avion ieftine, reduse cu pana la 29% pentru cabina World Traveller (economic). Aceasta promotie este valabila pana la sfarsitul lunii pentru toate calatoriile ce vor avea loc pana pe 23 iunie 2012.

Astfel, puteti zbura spre: Boston cu doar 743 de euro/ bilet, Chicago la 764 euro/ bilet, Dallas 763 euro/ bilet, Las Vegas la 963 euro/ bilet, Los Angeles la 853 euro/ bilet, Miami la 863 euro/ bilet, New York la 713 euro/ bilet, San Francisco la 853 euro/ bilet, Sacramento la 1 007 euro/ bilet, Washington la 773 euro/ bilet. Toate tarifele sunt prezentate pentru bilete de avion dus si au incluse toate taxele de aeroport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *