Comunicat relansare site One Marck International

Casa funerara One Marck International prezinta o versiune imbunatatita a site-ului www.funerare-ieftine.ro pentru a veni in sprijinul clientilor.

Acesta aduce un plus la capitolul vizibilitate a ofertelor, dar si in privinta prezentarii serviciilor adresate solicitarilor din municipiul Bucuresti si judetul Ilfov. Funerare-ieftine.ro este pe piata de mai bine de 11 ani, in tot acest timp imbunatatindu-si si extinzandu-si constant activitatea, astfel incat serviciile si produsele oferite sa fie la cele mai inalte standarde de calitate.

De curand, echipa Funerare Ieftine a lansat o noua versiune a website-ului, care a adus un suflu nou in ceea ce priveste aspectul, dar si usurinta parcurgerii informatiilor importante. Astfel, au fost introduse mai multe sectiuni: Cosmetica funerara, Repatriere Decedati, dar si un formular de intrebari si raspunsuri, fiecare fiind important pentru familiarizarea clientilor cu produsele si serviciile puse la dispozitie.

O noua pagina: Repatrierea Decedatilor

Societatea One Marck International asigura preluarea si transportul persoanelor decedate din tari precum: Austria, Belgia, Italia, Olanda, Turcia, Marea Britanie, Franta, Spania, Germania, dar si din Statele Unite ale Americii, sau din Romania catre mai multe tari. Pentru desfasurarea in bune conditii a tuturor activitatile necesare, firma a incheiat parteneriat cu firme de pompe funebre si companii aeriene specializate in transport mortual din toata lumea.

Transportul defunctilor se face in conditii igienico-sanitare de top, cu autovehicule dotate corespunzator, astfel incat trupurile sa nu se deterioreze si sa nu sufere nici cele mai mici modificari, populara fiind denumirea de transport funerar cu frigider, in practica sunt masini frigorifice speciale.

Pretul acestui serviciu este influentat de numarul kilometrilor parcursi, de tipul sicriului cu care se face repatrierea, dar si de modul cum se efectueaza revenirea in tara – terestru sau aerian.

O alta pagina pusa la dispozitia utilizatorilor cu ocazia noului design implementat a site-ului funerare-ieftine.ro este aceea de servicii de Cosmetica decedati.

Sunt solicitate ca servicii funerare cu frigider, fiind vorba de sala speciala pentru pregatirea si toaletarea decedatilor de catre medici specializati.

Prin intermediul acestui serviciu, firma aduce un omagiu celui al carui suflet se indreapta spre ceruri, cosmetizandu-i trupul si pregatindu-l in acest fel pentru un ramas bun asa cum se cuvine. Pachetele de oferte pregatite in acest sens variaza, astfel incat se pot alege fie pachetul Standard, fie cel Premium, in functie de nevoi si de optiuni: machiaj, manichiura, barbierit, coafura mortuara etc.

Casa Funerara One Marck International poate fi contactata 24 de ore din 24 la numarul de telefon 0733.863.727. Fiecare client va fi indrumat si informat astfel incat sa ia cea mai buna decizie referitor la pachetul de servicii care se impune.

Contact:
Funerare Ieftine (One Marck International)
Bulevardul 1 Decembrie 1918,
Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov
Tel: 0733.863.727

Follow Casa Funerarara One Marck International:

Casa funerara cu sediul central in Rosu, Chiajna, judetul Ilfov, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, partener de nadejde in situatii extrem de delicate care presupun decesul unei rude, Funerare-Ieftine isi ofera serviciile funerare si de repatriere intr-un cadru dedicat si foarte bine reprezentat. Casa One Marck International dispune de sala de pregatire decedati, de frigidere mortuare si o sala de asteptare, precum si de tot ceea ce este necesar pregatirii defunctilor la cele mai inalte standarde. Intregul spatiu este verificat si autorizat DSP, este igienizat in mod periodic cu substante de dezinfectare impuse de normele in vigoare, iar unul din cele 4 autotusime destinate transportului funerar local si international asigura transportul defunctilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *