Optimizarea SEO – un mod eficient de promovare online

28/09/2012 | Autor: | Posted in Optimizare SEO

Conform ultimelor statistici numarul domeniilor .ro inregistrate in acest an a crecut cu circa 27 % ajunganduse la un raport ce depaseste numarul milioanelor.

Tot mai des intalnim afaceri dezvoltate in mediul online datorita costurilor mult mai mici de care trebuie sa dispui atunci cand doresti sa pornesti o afacere.

Incepand cu webdesign, realizarea unui site sau a unui proiect online necesita cea mai mica parte din bugetul alocat afacerii dumneavoastra, cea mai mare parte din buget este alocata este destinata promovarii acestuia prin diverse cai precum :

– Plati catre advertiser ( bannere si link-uri );

– Plati catre publicitatea media ( tv sau radio );

– Plati catre optimizarea SEO si SEM.

In cazul in care se doreste o promovare intensa iar bugetul este unul destul de mare, gandul la promovare este mai putin preocupant. In cazul in care aveti nevoie in schimb sa porniti afacerea cu o suma limitata de bani, va recomandam sa alegeti optimizarea seo pentru a oferi mai multa vizibilitate site-ului.

Optimizarea SEO reprezinta manipularea motoarelor de cautare pentru a afisa in topul rezultatelor pagini ce se afla sub posesia dumneavoastra. Odata atinsa una din primele pozitii oferiti o vizibilitate sporita site-ului ceea ce va genera pe viitor mai multi vizitatori si automat incasari mai mari.

Optimizarea este un proces complex, bazandu-se pe o durata de minim 6 luni pentru rezultate satisfacatoare. SEO este o ramura din sectorul numit marketing, iar cei ce profeseaza in domeniu trebuie sa aibe abilitati de comerciant.

Detaliile principale precum analiza concurentei totodata analiza cuvintelor cheie folosite de catre useri pentru a identifica necesitatile primare stau la baza strategiei utilizate de catre webmaster in dezvoltarea afacerii.

Procentul optimizarilor SEO creste substantial datorita costurilor inferioare in afacerile online, recomandam o investitie in domeniu, de lunga durata, pentru a realiza obiectivele dorite. Optimizarea SEO reprezinta una din cele mai sigure metode

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 7 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns