Organizare conferinte Constanta

posted in: Servicii | 0

Conferintele Constanta sunt o reuniune a reprezentanţilor unor state, a unor organizaţii politice, ştiinţifice etc., cu scopul de a dezbate şi de a hotărî asupra unor probleme curente şi de perspectivă ale activităţii lor.

Tem building-urile se adreseaza ariei profesionale, companiilor, care doresc sa eficientizeze productivitatea angajatilor. In Constanta sunt o multime de companii care au in sediul lor si mica sala de conferinte unde se intrunesc liderii pentru a discuta. Insa in corporatiile care nu tin cont de granite, conferintele devin o problema. Acestea implica de obicei invitati veniti de peste granite sa analizeze situatia afacerii de la sediile din Constanta. Aici intervine problema organizarii cu succes a unui eveniment care sa dispuna de tot ce este necesar pentru a asigura confortul si siguranta invitatilor.

Organizarea unei conferinte in Constanta presupune o multime de lucruri: caracteristicile, anvergura si programul general al evenimentului, structura si volumul estimat al bugetului, profilul participantilor, alegerea destinatiei, datei si locatiei conferintei. Motivul conferintei trebuie sa fie prezent peste tot in cadrul evenimentului.

Un eveniment de amploare in Constanta cum este o conferinta sau un team building, necesita un program ce trebuie respectat cu strictete. In jurul acestui program se vor desfasura toate activitatile ce tin de organizarea conferintei in Constanta.
All Included Events Constanta ofera servicii complete pentru organizarea de conferinte, seminarii, team buiding. Pentru inceput se stabileste o lista a invitatilor, se realizeaaza si se trimit invitatiile potrivite cu tema conferintei. Invitatiile trebuie imprimate cu datele corecte ale oaspetilor si trebuie trimise din timp pentru a asigura prezenta in numar mare la conferinta in Constanta.

Urmatorul pas este de a alege locatia evenimentului: o sala de conferinte potrivita pentru numarul invitatiilor. Sala aleasa trebuie sa puna la dispozitie o serie de servicii: scaune si mese confortabile, computere cu acces la internet, internet wireless, spatiu pentru pauza de cafea si spatiu pentru fumat. De asemenea, All Included Events Constanta ofera si gustari calde si reci, cafea, ceai, sucuri, apa si dulciuri pentru invitati. Pauzele de masa trebuie respectate pentru confortul invitatilor. In functie de programul conferintei trebuie asigurat cel putin pranzul pentru invitati.

Pentru invitatii veniti din afara judetului Constanta trebuie asigurata cazarea in apropierea locatiei evenimentului.

Sala conferintei Constanta trebuie de asemenea decorata cu bannere si brosuri informative pentru invitati pentru a ii ajuta sa urmareasca programul conferintei. Decoratiunile Constanta pot fi si baloane cu heliu, arcada din baloane si decoratiuni din baloane sau aranjamente florale pentru a infrumuseta spatiul destinat conferintei Constanta.

Pentru evenimentul propriu-zis trebuie asigurate o serie de materiale si servicii: consumabile precum foi, pixuri, mape si dosare cu informatii si alte detalii ce trebuie achizitonate de la un furnizor din Constanta. In functie de tema evenimentului mai trebuie asigurate materiale informative si diplome si alte materiale personalizate pentru invitati.

La o conferinta este nevoie si de servicii precum hostess Constanta care va conduse invitatii la locurile lor in momentul sosirii la conferinta, care ajuta cu informatii si in buna desfasurare a evenimentului.

Cea mai buna solutie pentru o conferinta sau un team buiding in Constanta este ca o echipa cu experienta sa se ocupe de organizarea intregului eveniment. Toate detaliile vor fi astfel puse cap la cap si imbinate cu profesionalism, rabdare si calitate pentru ca dumneavoastra sa aveti un eveniment de succes.

All Included Events acopara toata zona judetului Constanta – 0728955745.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *