Organizarea nuntii la munte, noua moda a anului 2012

posted in: Turism | 0

In anul 2012 sunt la moda nuntile la munte, acestea reprezintand o abordare exceptionala pentru un eveniment de o asemenea amploare. Aerul curat si peisajul de vis vor contribui la importanta acestei zile memorabile, atat pentru miri cat si pentru invitati. Organizeaza-ti nunta mult visata intr-un cadru natural si intim, pentru a avea cele mai frumoase amintiri. Complex Hotelier Eden iti pune la dispozitie un spatiu de poveste si te va ajuta in organizarea celei mai frumoase si inedite nunti.

Nunta la munte, o noua moda

Ultima tendinta in materie de organizare nunti o reprezinta o locatie inedita. Fie ca este vorba de o pajiste la poalele unor munti, o poiana langa o padure sau un lac incantator, ziua nuntii tale va capata o semnificatie deosebita in cadrul unui peisaj montan. Ceremonia si petrecerea pot fi amenajate in acelasi loc daca gasesti un spatiu potrivit nevoilor tale. Bucura-te de cel mai frumos eveniment din viata ta inconjurat de o panorama exceptionala!

Nunta intr-o locatie inedita

Cazare Predeal in statiunea montana situata la cea mai mare altitudine din Romania reprezinta un cadru impresionant de petrecere a vacantelor. Daca ti-au placut weekend-urile petrecute in acest loc, de ce nu ai organiza si nunta mult visata intr-o asemenea statiune?Predeal reprezinta locatia ideala de organizare a nuntii, prin peisaje extraordinare si o distanta foarte mica fata de Bucuresti, Ploiesti si Brasov. Incepe-ti casnicia cu dreptul si inconjoara-te de frumusetile naturii oferite de statiunea Predeal.

Nunta ca in rai la Complexul Hotelier Eden

Pentru a avea o nunta ca in rai, Hotel Predeal iti pune la dispozitie toate resursele sale pentru organizare: un restaurant elegant cu o capacitate de 150 de locuri, o terasa acoperita cu 250 de locuri si un separeu intim cu o capacitate de până la 50 de locuri. Pentru ca esti la inceput de drum in casnicie, Complex Hotelier Eden nu iti percepe taxa de inchiriere a localului, ci se plateste doar meniul. Pachetul complet de nunta, ce include mancare, bauturi si cazare pentru invitati este de doar 45 Euro! Veti primi si un cadou de nunta din partea complexului: cazare gratuita intr-un apartament cu jacuzzi pentru miri si nasi!
Intra pe site-ul Complexului Hotelier Eden, www.edenhotel.ro si organizeaza-ti o nunta ca in rai!

Despre Complex Eden

Localizat intr-un peisaj incantator, la marginea padurii, Complexul Hotelier EDEN*** din statiunea Predeal va ofera un confort deosebit, intr-o atmosfera calda si intima la cele mai bune preturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *