Organizarea unui botez – sfaturi si trucuri

posted in: Fotografie | 0

Organizarea unui botez nu este o treaba usoara. De la alegerea invitatiilor de botez, la marturii, haine pentru botez, aranjamente, alegerea nasilor si a unui fotograf de botez, toate acestea trebuie rezolvate inainte de marele eveniment, pentru a evita stresul si aglomerarea.

Invitatiile de botez pot fi alese in functie de sexul copilului: daca este baiat de obicei se opteaza pentru culori precum albastru, verde, gri, maro, bej, iar daca este fetita, majoritatea aleg invitatii de botez roz, mov, rosu sau alb. De asemenea, invitatiile de botez se pot personaliza cu o tema preferata: bicicleta, flori, desene, etc.

In ceea ce privesc marturiile de botez, acestea pot varia in functie de buget si preferinta. Multi parinti opteaza pentru marturii botez sub forma unor cutii cu bomboane, brelocuri, magneti sau rame foto. Alegerea este a dvs. insa nu ar trebui sa va dea foarte mare bataie de cap alegerea acestora.

In alegerea hainelor pentru botezul copilului nu trebuie respectate anumite reguli. In general se merge pe o tinuta eleganta, potrivita evenimentului.

Alegerea fotografului pentru botez, este insa, una dintre deciziile ce trebuie luate cu grija, avand in vedere insemnatatea evenimentului. Un fotograf de botez trebuie sa fie ales in functie de calitatea serviciilor oferite, de experienta acestuia si de disponibilitate. Nu lasati amintirile acestui frumos eveniment pe mana oricui. Alegeti un fotograf de botez profesionist.

Aranjamentele: de la lumanari, arajamentele florale, la local, mese, etc, trebuie de asemenea sa fie in ton cu tema/culoarea evenimentului. Si in acest caz este recomandata angajarea unei firme specializate in aranajamente florale botez pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Tinand cont de toate aceste aspecte, si preocupandu-va din timp de ele, botezul copilului dumneavoastra va fi sarbatorit asa cum se cuvinte, iar fotografiile de botez va vor aduce aminte peste ani, ca orice efort s-a meritat.

Follow Adriana:

Cu o experienta de peste 5 ani in mediul online, Adriana este unul din specialistii de top din Romania in optimizare SEO, social media SEO si tehnici de marketing pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *