Pachet turism dentar – Clinica Dentara Ina Dent Ploiesti

Impulsionati de catre pacientii nostri straini si de faptul ca Romania este una dintre cele mai vizitate tari pentru turismul stomatologic, am hotarat sa cream proiectul de turism dentar.

Prin pachetul turism dentar, iti oferim timp si flexibilitate sa te bucuri de vizita acasa si sa-ti porti zambetul cu drag oriunde te duc pasii.

CLINICA DENTARA INA DENT vine in intampinarea cerintelor pacientilor romani, care locuiesc in afara tarii, oferindu-le un pachet de servicii individualizat care sa le permita rezolvarea situatiilor stomatologice in timpul vizitelor in Romania.

Pentru ca familia de acasa este numeroasa si nerabdatoare sa petreceti cat mai mult impreuna, noi facem tot posibilul sa va ocupati cat mai putin timp pe la dentist.

ONE VISIT TREATMENT

  • programare in prealabil, fara lista de asteptare, si adaptarea orarului clinicii in functie de disponibilitatea pacientului;
  • toate specializarile stomatologice intr-un singur loc;
  • rezervarea cabinetelor si medicilor necesari pentru maximul de interventii, ce pot fi facute pe parcursul unei vizite in Romania, in conditii de siguranta si cu garantia calitatii;
  • cazare gratuita in Ploiesti – hotel 3***;

Obtine un plan de tratament si o estimare gratuita, inainte de consultatia initiala. Completeaza formularul sau trimite-ne pe adresa de email sau whatsapp, fotografii digitale, radiografii, CT, fisa tratament anterior (acolo unde exista).

Adresa: Str. Logofat Tautu 1B, Ploiesti, Romania
Email: contact@inadentploiesti.ro
Telefon: +40 729 112 121

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *