Pachetele One Marck International

scirciu inmormantare
pachete inmormantare

One Marck International s-a adaptat la nevoile persoanelor indoliate oferind pachete funerare servicii de calitate incluse, adaptate la bugetul sau timpul alocat inmormantarii de catre familie.

Garantam in orice situatie seriozitate si promptitudine, serviciile noastre fiind printre cele mai bune. Ne dorim ca fiecare persoana sa petreaca cat mai mult timp cu cel drag care a decedat si cat mai putin cu detaliile organizatorice.

Ne asiguram din timp ca in toate zilele evenimentului funerar familiei nu ii lipseste nimic: sicriul (cosciugul ales), aranjamentele florale, sala de priveghi, depozitarea frigorifica si orice alte detalii pentru o buna desfasurare a ceremoniei de inmormantare.

Pachetul funerar standard in baza cuponului de pensie contine:

 • Sicriu Matlasata din Saten
 • Perna Lenjerie Matlasata din Saten
 • Orar Mare0
 • Orar Mic
 • Panza de Fata Dantela
 • Capitonaj Capac Sicriu
 • Manerele
 • Crucifix
 • Cuie
 • Esenta Lemnului (Brad/Fag/Plop)
 • Dimensiunile 2.05 Lungime cu 65 Latime
 • Finisaj Super Lacuit
 • Crucea din lemn la culoarea sicriului scrisa

Pachetele funerare oferite de One Marck International includ si serivicii mortuare dedicate precum:

 • doctorul specializat pe constatare deces, eliberarea in scurt timp a certificatului de deces
 •  doctorul specializat pe imbasamare
 • eliberarea certificatului de imbalsamare pentru depunerea la capela si transport.

Tot cu firma noastra se face recuperarea decedatului de la domiciliu cu targa speciala, toaletarea decedatului la sala de pregatire special amenajata, imbalsamarea decedatului la sala de pregatire special amenajata, depunerea decedatului la frigider conform noii legi pentru 12 ore, asezarea decedatului in sicriu, transportul sicriului la domiciliu (dupa caz), transport decedat la capela/biserica, transport decedat la cimitir, chiar si la Cimitirul Bellu din Bucuresti atunci cand este cazul, manipularea decedatului pe toata durata evenimentului funerar incepand de la domiciliu pana la poarta cimitirului.

Suntem mereu constienti de faptul ca dumneavoastra treceti prin momente grele si va este aproape imposibil sa va ocupati corespunzator de toate demersurile neplacute ale inmormantarii, ceea ce puteti rezolva simplu cu un telefon, fiindca casa noastra funerara va poate ajuta.

Telul nostru a fost inca de la inceput si pana acum asigurarea unor servicii complete si am ajuns sa acoperim fiecare ramura a serviciilor funerare: transport funerar intern si transportul funerar international frigorific, comercializarea de sicrie si accesorii de toate tipurile, imbracare-imbalsamare si cosmetizare decedati, inhumare si exhumare, coroane jerbe si buchete de flori, asigurarea produselor de panificatie, precum si intermedierea locurilor de veci.

Suntem disponibili 24/24 si va putem informa detaliat in legatura cu toti pasii pe care trebuie sa ii urmati in cazul unei inmormantari.

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va explica exact cum trebuie procedat, incepand cu alegerea produselor funerare, pana la ultimul pas ce il presupune pomana si parastasul. Avem o gama vasta de produse funerare din care puteti alege, de la prosoape, batiste, doliu de pus in piept si la usa, coroane pana la cruci, sicrie si furnituri.

Impreuna putem discuta despre fiecare produs in parte in functie de ce cruce doriti sa alegeti sau ce fel sicriu, coroane sau prosoape, etc. Trebuie doar sa ne spuneti in mare ceea ce doriti si impreuna vom alege produsele care sa fie pe placul dumneavoastra si care sa se incadreze ii bugetul de care dispuneti.

Avem preturi accesibile pentru orice buzunar si dispunem de diverse pachete pentru care puteti opta.

Follow Casa Funerarara One Marck International:

Casa funerara cu sediul central in Rosu, Chiajna, judetul Ilfov, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, partener de nadejde in situatii extrem de delicate care presupun decesul unei rude, Funerare-Ieftine isi ofera serviciile funerare si de repatriere intr-un cadru dedicat si foarte bine reprezentat. Casa One Marck International dispune de sala de pregatire decedati, de frigidere mortuare si o sala de asteptare, precum si de tot ceea ce este necesar pregatirii defunctilor la cele mai inalte standarde. Intregul spatiu este verificat si autorizat DSP, este igienizat in mod periodic cu substante de dezinfectare impuse de normele in vigoare, iar unul din cele 4 autotusime destinate transportului funerar local si international asigura transportul defunctilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *