Paine de casa

12/08/2011 | Autor: | Posted in Electrocasnice

Magazinul online de electrocasnice Electrofloridin.ro este preocupat in fiecare zi de clientii sai, multumindu-i si oferindu-le produse de calitate la preturi de criza.

Prin varietatea noastra de produse electrocasnice se afla si aparatele de preparat paine.

Sa incercam sa dam timpul inapoi aducandu-ne aminte de paine aceea sanatoasa, paine de casa asa cum o pregatea bunica, plina de proteine pregatita chiar in casele noastre in cuptorul pe lemne.

Hmmmm… vremuri de mult apuse: acum avem masina de facut paine.

Tocmai asta face Electrofloridin, magazinul dumneavoastra de electrocasnice in exclusivitate venind cu o gama variata de aparate de facut paine  de la diversi producatori de provenienta nemteasca, greceasca, frantuzeasca, etc…

Incercam sa aducem acele vremuri cumva inapoi, cei drept cu schimbarile de rigoare, ne mai fiind nevoie sa depunem atata efort fizic pentru prepararea painii acasa, apoi lasarea ei la dospit si intr-un final asteptarea de a se coace.

Nu, nu mai este nevoie de toate aceste lucruri, aceste aparate fac totul in locul dumneavostra, trebuie doar sa puneti compozitia, sa fixati programul de paine pe care doriti sa-l faceti si ultimul pas sa apasati buton START.

Ea va prepara aluatul, ea o va dospi si tot ea o va coace.

Cu aceste masini de facut paine puteti obtine painea pe care o doriti ( integrala, de secara, de seminte, inclusiv puteti prepara cozonaci sau marmelada ) chiar in casele dumneavostra.

Suna foarte tentant,  nu???

Nu intarziati sa acesati magazinul nostru de elctrocasnice online www.electrofloridin.ro, pentru a va convinge singuri !

Nimic altceva nu poate fi mai sanatos decat ceea ce noi singuri ne pregatim: paine de casa.

Magazinul online Electrofloridin.ro traieste zi de zi alaturi de dumneavostra, oferindu-va produse de caliate pentru sanatate.

Autor:

S.C Floridin Electrotradin Impex Co SRL este magazin de produse electrocasnice, electronice si uz personal, ce activeaza din anul 1997, cu showroom in Magazin Bucur Obor, Sos. Colentina, nr. 2, Bucuresti. Din anul 2009 comercializeaza produsele in mediul online prin magazinul www.electrofloridin.ro.

This author has published 3 articles so far.

Lasă un răspuns