Paine de casa

12/08/2011 | Autor: | Adaugat in categoria Electrocasnice

Magazinul online de electrocasnice Electrofloridin.ro este preocupat in fiecare zi de clientii sai, multumindu-i si oferindu-le produse de calitate la preturi de criza.

Prin varietatea noastra de produse electrocasnice se afla si aparatele de preparat paine.

Sa incercam sa dam timpul inapoi aducandu-ne aminte de paine aceea sanatoasa, paine de casa asa cum o pregatea bunica, plina de proteine pregatita chiar in casele noastre in cuptorul pe lemne.

Hmmmm… vremuri de mult apuse: acum avem masina de facut paine.

Tocmai asta face Electrofloridin, magazinul dumneavoastra de electrocasnice in exclusivitate venind cu o gama variata de aparate de facut paine  de la diversi producatori de provenienta nemteasca, greceasca, frantuzeasca, etc…

Incercam sa aducem acele vremuri cumva inapoi, cei drept cu schimbarile de rigoare, ne mai fiind nevoie sa depunem atata efort fizic pentru prepararea painii acasa, apoi lasarea ei la dospit si intr-un final asteptarea de a se coace.

Nu, nu mai este nevoie de toate aceste lucruri, aceste aparate fac totul in locul dumneavostra, trebuie doar sa puneti compozitia, sa fixati programul de paine pe care doriti sa-l faceti si ultimul pas sa apasati buton START.

Ea va prepara aluatul, ea o va dospi si tot ea o va coace.

Cu aceste masini de facut paine puteti obtine painea pe care o doriti ( integrala, de secara, de seminte, inclusiv puteti prepara cozonaci sau marmelada ) chiar in casele dumneavostra.

Suna foarte tentant,  nu???

Nu intarziati sa acesati magazinul nostru de elctrocasnice online www.electrofloridin.ro, pentru a va convinge singuri !

Nimic altceva nu poate fi mai sanatos decat ceea ce noi singuri ne pregatim: paine de casa.

Magazinul online Electrofloridin.ro traieste zi de zi alaturi de dumneavostra, oferindu-va produse de caliate pentru sanatate.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

S.C Floridin Electrotradin Impex Co SRL este magazin de produse electrocasnice, electronice si uz personal, ce activeaza din anul 1997, cu showroom in Magazin Bucur Obor, Sos. Colentina, nr. 2, Bucuresti. Din anul 2009 comercializeaza produsele in mediul online prin magazinul www.electrofloridin.ro.

Acest autor a publicat 3 articole pana acum.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Sanatate

Condițiile ideale pentru un implant dentar Fast & Fixed sunt o falcă complet edentuloasă, fără inflamații și chisturi în cavitatea bucală și un volum suficient de os al maxilarului. Însă, un pacient nu …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Cumparaturi

Jurnalul sau agenda este un accesoriu simplu, dar indispensabil pentru multe persoane. Poti cumpara jurnale si agende elegante din magazinul online Pravalia-cu-Surprize.ro. Jurnalele si agendele prezentate in sortimentul magazinului online, te uimesc …