Pantofi la mare cautare in perioada urmatoare

posted in: Moda | 0

In perioada imediat urmatoare, cand temperaturile au sa inceapa sa mai creasca, printre cele mai cautate obiecte de incaltaminte au sa fie pantofii. Trebuie sa recunoastrem ca in garderoba doamnelor si domnisoarelor, pantofii ocupa o arie foarte larga si asta pentru ca ele acorda foarte mare impotanta aspectului fashion si mereu la moda, si ar fi o greseala importanta din parte lor sa asorteze la o tinuta noua o pereche de pantofi demodati.

De ce femile aleg pantofii in detrimentul altor obiecte de incaltaminte? Pentru ca incaltate cu o pereche de pantofi sexy, cu toc lung femeile capata mai multa incredere in ele si automat toate privirile sunt intoarse dupa ele. Pentru ca o pereche de tocuri inalte alungesc piciorul si subtiaza silueta intr-un mod foarte provocator ochiului masculin. Pentru ca pantofii potriviti la tinuta potrivita fac ziua mai buna oricarei femei si sterg orice urma de tristete.

Si totusi, care sunt cele mai cautate perchi de pantofi in urmatoarea perioada? Pantofii peep toe (pentru necunoscatori, sunt acei pantofi cu toc inalt, decupati in fata si cu platforma)  pentru ca sunt potriviti atat pentru job, dar cu putina imaginatie pot fi asortati si la  tinute de petrecere, in functie de model, bineinteles. Pantofii cu toc mic si comod, destinati bineinteles doar pentru zilele interminabile la birou sau cumparaturi. Si bineinteles, in cele din  urma, dar nu pe ultimul loc, femeile cauta pantofi ieftini, pentru a face economii serioasa in bugetul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *