Parchet stratificat de la Decolandia, alegerea ta in amenajari interioare

posted in: Casa si Gradina | 1

parchet stratificat

In domeniul finisajelor interioare, alegerea perfecta pentru un camin placut si primitor o reprezinta acest parchet stratificat. Compatibil si cu sisteme performante de incalzire prin pardoseala, parchetul stratificat are rolul de a insufleti incaperea, de a-i da o nota unica si totodata vibranta.

Cu o textura fina, lemnul din care este format acest tip de parchet aduce o nota atemporala si de estetica locuintei tale.

Tipuri de parchet stratificat

Estetic si modern, acest parchet stratificat poarta denumirea si de parchet prefinit. Datorita lamelelor de parchet, acest parchet stratificat, o inovatie in comparatie cu parchetul masiv, este modern si denota stabilitate.

Parchetul stratificat este format din doua parti. O prima parte o reprezinta stratul de lemn nobil sau stratul superior, iar cea de-a doua parte este constituita din alte doua straturi (un suport tehnologic complex). Aceste doua straturi au menirea de a impiedica tendinta de miscare, ele fiind realizate dintr-un lemn multistrat imbinat cu fibre incrucisate pentru precizie si stabilitate.

Mai mult, parchetul poate fi alcatuit fie din doua straturi (lemn nobil si suport tehnologic complex), fie din trei straturi (lemn nobil si doua straturi de suport tehnologic complex). Lemnul din care este realizat acest parchet stratificat poate fi brad, mesteacan, plop, etc.

Avantaje ale acestui parchet stratificat

Datorita gamei largi de culori, texturi si modele, fiecare persoana, pretentioasa sau nu, rafinata sau eleganta, poate gasi in magazin alegerea perfecta pentru caminul sau in ceea ce priveste finisajele interioare.

Vrei sa achizitionezi un parchet stratificat , dar nu esti convins de aceasta alegere? Iata care sunt avantajele acestui tip de parchet.

In primul rand, cand vorbim de parchet stratificat, vorbim de duritate si calitate. Acesta poate suporta refinisari, deoarece are un strat de uzura de 3,5 mm de lemn esenta dura. Mai mult, el este finisat cu mai multe straturi de lac, intarit cu ajutorul razelor ultraviolete.

Datorita faptului ca acest parchet stratificat suporta refinisari, aspectul sau poate fi schimbat, in functie de noile tendinte in materie de amenajari interioare.

Mai mult, acest tip de parchet este foarte usor de montat, iar izolarea termica si fonica de care dispune este de calitate superioara.

Un alt avantaj este reprezentat de faptul ca acest timp de parchet stratificat poate fi refinisat in cazul amprentarilor si zgarieturilor.

Parchet stratificat de la Decolandia: Calitate si stil

Experti in finisaje interioare, firma Decolandia vine pe piata in intampinarea clientilor sai cu o gama larga de parchet si accesorii pentru parchet. Alege parchet stratificat pentru locuinta ta si te vei simti cu adevarat acasa. Atenti la detalii, cu o mare grija pentru calitate si cu tehnologie de ultima generatie, expertii Decolandia vor ca tu sa simti finetea lemnului si sa te bucuri de cea mai buna alegere.

Cu sediul in Bucuresti, Decolandia se ocupa indeaproape de dorintele si asteptarile clientilor sai si le ofera ceea ce este mai bun: un parchet rafinat, vibrant si linii fine la atingere. Ideal pentru dormitor sau living, restaurante sofisticate si hoteluri de lux, parchetul stratificat este alegerea de care ai nevoie.

One Response

  1. nu exista parchet mai bun decat parchetul din lemn masiv. de la colibe la palate, toate podelele cu parchet din lemn masiv au rezistat cu succes.
    comentezi?

Leave a Reply