Pardoseli de calitate pentru intreaga locuinta

posted in: Arhitectura | 0

Atunci cand ai familia ta si casa ta, totul devine seriozitate, plan de viitor.

Daca e sa ne referim numai la casa insa, trebuie in primul rand sa ne gandim nu atat la costurile durabilitatii, cat la durabilitatea in sine a casei. Tocmai din acest motiv, mai bine termini de aranjat casa intreaga un pic mai greu decat sa o faci mai repede si in doar cativa ani sa iti dai seama ca trebuie sa te apuci de renovat.

M-am gandit ca unul din elementele pe care nu se pune foarte mult accent, insa ar trebui sa fie luat mai mult in seama, este pardoseala. Da. Poate ca de multe ori, cand a venit vorba de instalarea unei pardoseli ati gandit ca nu conteaza chiar asa de mult deoarece o veti acoperi cu mochete si covoare si in nici un caz nu se va deteriora niciodata.

Iata ca o un asemenea mod de a gandi, nu este chiar deloc unul corect. Atunci cand vine vorba de casa voastra, pana si cuiul pe care il bati in perete sa tina un tablou, trebuie sa fie bun. Pare amuzant insa nu e deloc. La fel se intampla si in cazul pardoselilor. Daca vei folosi un parchet mai slab, mai subtire si de calitate proasta, vei avea o mare surpriza cand dupa numai cateva curatiri in detali acesta va incepe sa arate urat, isi va piede din nuante si va incepe sa se deterioreze.

O buna solutie in acest caz o reprezinta folosirea de parchet stratificat.

Chiar daca acesta poate fi mai scump decat un parchet care nu este din lemn, eu spun ca se merita. In primul rand, vorbim despre culorile puternice si naturale, iar in al doilea rand, vorbim de calitatea indubitabila a acestui parchet.

Daca nici acesta nu va convine din diverse motive, este imposibil ca folosirea unui parchet triplu stratificat sa nu va satisfaca cerintele pretentioase cand vine vorba de calitate. Din nou, costurile nu sunt cele mai mici insa imi este imposibil sa spun ca produsele nu sunt cele mai bune.

Iata ca asa dupa cum aminteam mai sus, de cele mai multe ori atunci cand cumparam ceva pentru casa noastra nu trebuie sa ne zgarcim ci trebuie sa ne gandim la factorul foarte important si de luat in seama, anume durabilitate fiecarui produs si accesoriu in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *