Passiflora si silimarina, doi aliati importanti ai sanatatii tale

posted in: Nutritionism | 0

Sanatatea este cel mai de pret bun de care poti avea parte vreodata in viata. De multe ori ignorata, iti amintesti care ii este valoarea abia atunci cand o pierzi. Cand vrei sa te asiguri ca ai o sanatate de fier sau iti doresti sa intervii din timp asupra anumitor afectiuni deja instalate, te poti baza pe doi aliati de nadejde: Passiflora si silimarina.

Sanatatea poate fi mentinuta si redobandita in multiple feluri. O alimentatie hranitoare si echilibrata, in combinatie cu miscare fizica regulata, te ajuta sa previi o multime de neplaceri. Departe insa de a fi singurele modalitati de a-ti asigura o sanatate de fier pana la adanci batraneti, alimentatia corecta si sportul pot fi completate, dupa caz, cu „ajutoare” de tot felul din farmacia naturii.

Passiflora si silimarina sunt doi asemenea aliati naturali, extrem de puternici, pe care te poti bizui daca suferi din cauza stresului, respectiv daca ficatul tau a capitulat in lupta cu feluritele toxine.

Passiflora, un adjuvant pretios al sistemului nervos

Passiflora este renumita din timpuri stravechi pentru proprietatile sale curative. Desi are beneficii multiple, cele care i-au atras popularitatea actuala sunt efectele pozitive pe care le are asupra sistemului nervos. Cum te ajuta, asadar, Passiflora?

Ei bine, afla ca aceasta planta miraculoasa te poate ajuta sa gestionezi eficient stresul si neplacerile cauzate de acesta, de la starile de anxietate si agitatie la depresie, tulburari de somn (inclusiv insomnie) si alte afectiuni dezvoltate pe fond nervos (probleme digestive, hipertensiune s.a.m.d.).

Silimarina, protectorul de exceptie al ficatului

Cat despre silimarina, aceasta este obtinuta din semintele de armurariu (Silybum marianum) si este renumita pentru proprietatile sale hepatoprotectoare. Un complex de flavonoide, silimarina poate ajuta, totodata, la refacerea celulelor hepatice afectate, contribuind totodata si la dezvoltarea unora noi.

Administrarea de silimarina este recomandata cu precadere in tratarea bolilor hepatice, precum ciroza, fibroza sau chiar cancerul de ficat. Insa utilizarile sale nu se opresc aici: silimarina si-a dovedit potenta si in tratarea unor afectiuni din sfera digestiva, fiind de un real ajutor si in curele de slabire.http://www.naturashop.ro/passiflora-p-155.htmlhttp://www.naturashop.ro/silimarina-150-mg-p-1253.html

 

Follow Emil:

Ma pasioneaza fenomenul de promovare pentru afaceri si magazine in mediul virtual: SEO, SEM, SMO, dar si design si content development. http://www.webdesignoptimizare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *