Pavaje si pavele

Modernizarea gradinii si curtii cu pavele din beton este o alegere foarte buna si benefica, deoarece dau o gama variata de forme, culori si modele produse pentru alei si cai de acces. Decopertarea nu este un impediment in momentul in care utilizam pavelele din beton. Dupa terminarea lucrarilor de decopertare vom avea acelasi aspect ca si inainte. Ganditiva ce reprezinta sa refolositi o suprafata betonata.

Suprafetele pavate din nisip si ciment sunt rezistente la variatii mari de temperatura. Aderenta si rezistenta foarte mare, datorita carora se evita spargerea pavelelor si redimensionarile, sunt avantaje definitorii pentru pavajele din beton.

Frumusetea pavajelor este pe termen lung, confera o vizualizare distincta si ii asigura un design deosebit, iar intretinerea lor este foarte usoara,se pot indeparta chiar si cele mai rezistente pete, cum ar fi ulei, vin, etc.

Pavelele se aranjeaza pe pat de nisip scazand cu multinvestitia. Sunt usor de montat,putand sa faceti acest lucru fara specialisti selectionand modelul pe care il vreti.
Asigura siguranta contra alunecarii de tern. Pavelele pot fi indepartate cu usurinta atunci cand este nevoie (de exemplu.spargeri de conducte), iar apoi se pot aranja in acelasi fel fara pierderi. Asigura prelingerea apei si oxigenarea solului din cauza spatiilor de cca 2-3 mm care se formeaza intre piese.

Pavelele sunt recomandate pentru:

  • Alei, terase, trotuare, trafic pietonal si mujlociu;
  • Placarea semineului, a gardului sau a soclului casei.

Placajul se fabrica din beton aditivat, ceea ce ofera rezistenta la intemperii, un sistem de montaj facil (se monteaza ca si faianta, cu adeziv) creand astfel un aspect rustic si elegant.

Europrodgrup produce si comercializeaza pavele, pavaje, si borduri la cele mai bune preturi. Ne gasiti la adresa Prelungirea Andronache Sos Stefanesti nr 81(capatul RATB – autobuz 153 in incinta Fermei de pui) , Voluntari,Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *