Pentru cei care au garsoniere de vanzare in Ploiesti

posted in: Casa si Gradina | 0

Este momentul sa va vindeti garsoniera? Probabil ca este momentul sa va ganditi sa schimbati si metoda de vanzare clasica cu una mai sigura si mult mai usoara. Nu mai trebuie sa va chinuiti si sa asteptati mult, pentru ca este o metoda mult mai usoara.

Cu totii am trecut, cel putin odata, prin incercarea de a vinde un imobil cu ajutorul anunturilor din ziare. Si cu totii am observat cat de deranjant si cat de obositor este acest proces. Prima data trebuie sa cautati ziarul care este cel mai citit, ca sa aveti mai multe sanse, apoi trebuie sa platiti anuntul, care e bine sa fie cat mai detaliat, deci destul de scump. Sa nu mai vorbim de cazul in care vreti sa adaugati imagini, care sunt extrem de scumpe, atat de costisitoare incat nimeni nu mai apeleaza la ele. Unii apeleaza la anunturi in mai multe ziare, pentru a putea avea o acoperire cat mai mare.

Insa munca nu se termina atat de repede. De acum incepe calvarul. Telefoane peste telefoane, oameni care te vor intreba fel de fel de lucruri, la care nu te-ai putut gandi vreodata, oameni care vor incerca sa te convinga sa cobori pretul foarte mult si, poate, oameni care vor dori sa te traga in piept, sa te escrocheze.

Sa spunem ca sunteti destul de puternici ca sa treceti peste invazia de telefoane si aveti destul calm ca sa suportati toate intrebarile, dar urmeaza plimbarile si intalnirile cu un numar considerabil de persoane care vor dori sa o si vada, ca sa poata sa vada cat de mult inseamna 25 sau 30 de metri patrati si multe alte aspecte de care vor sa se asigure ei, personal. Si nu ai plecat bine de la ultima vizionare ca te suna altcineva ca doreste sa vada garsoniera si ca nu poate decat atunci si trebuie sa te intorci si sa o iei de la inceput.

Cu ajutorul agentiei Royal Imobiliare scapi de toate aceste inconveniente. Descopera aici garsoniere de vanzare din Ploiesti, gama de oferte disponibile din care poti sa te inspiri atunci cand incerci sa pui un pret cat mai realist. Este mult mai usor si presupune un efort minim. Dupa ce completati formularul de adaugare oferta, un agent va va contacta pentru mai multe detalii si pentru a stabili o intalnire. Daca sunteti dispus, puteti sa faceti o cheie si pentru el pentru a putea face cate vizionari are nevoie fara sa va deranjeze, decat atunci cand vor aparea oferte ale doritorilor pentru garsoniera dumneavoastra.

Alegeti varianta usoara, nu pe cea mai grea. Veti beneficia de un anunt cu o multime de imagini pentru ca cei care sunt in cautare de garsoniere sa isi poata face o idee cat mai buna despre garsoniera ta, dar si in care puteti scrie tot ce doriti, fara limitare de cuvinte.

ROYAL IMOBILIARE

Agentie Imobiliara

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO

Telefon: 0371 330 301

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *