PERGOLA: Sistem modern, functional si estetic

posted in: Gradina | 0

O pergola nu este doar un element decorativ al gradinii ci un sistem functional, ce va transforma radical spatiul exterior intr-unul ferit de intemperii atmosferice, de privirile indiscrete ale trecatorilor si va da un plus de eleganta intregii arhitecturi.
O pergola se poate amplasa fie in continuarea casei, la usa de la intrare sau cea din spate, fie in gradina, unde o va delimita pe aceasta de terasa.
Printre avantajele unui sistem modern de pergole, se pot enumera:
• Durabilitate data de constructia solida din aluminiu, ce nu se va deteriora sub influenta intemperiilor atmosferice: vant, ploaie, ninsoare, furtuni de nisip etc.
• Protectie solara impotriva razelor ultraviolete 100%. data de materialele inalt calitative cu care se acopera sistemul de pergole
• Confort si usurinta in utilizare prin mecanismul electronic de retractare: actionare automata
• Utilizarea sistemului de pergole pe timp de iarna prin adaugarea unor pereti transparenti din PVC, obtinand o terasa inchisa si ferita de intemperiile atmosferice
• Un plus de estetica obtinut prin plantarea de plante spectaculoase in aproprierea pergolei si mobilarea interiorului pergolei cu mobilier asortat.
Pergola se poate incadra cu usurinta in orice stil arhitectural. Pentru a obtine un efect vizual maxim, puteti oricand apela la sfatul unor consilieri de amenajari exterioare.
Membrii echipei Expert Design Group va vor oferi sfaturi si idei, va vor explica pe indelete functionalitatile sistemelor moderne de pergole, astfel incat sistemul ales sa fie capabil a potenta efectul vizual pe care il confera spatiului exterior si a furniza beneficiile enumerate mai sus.
Mai multe detali despre Pergole gasiti pe www.ExpertDesignGroup.ro V-ar putea interesa si Marchize /marchize_preturi/marchize.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *