Petrecere cu ursitoare

posted in: Nunti | 0

Petreceri Copii

De curand am participat in calitate de matusica la un botez minunat.

A fost o petrecere destul de restransa, cu prieteni apropiati si rude. M-am ocupat personal de tot ce inseamna organizare de la biserica, meniuri si pana la fotografi si muzica. Dupa foarte multa bataie de cap totul a iesit aproape perfect si toata lumea a fost foarte multumita.

Slujba la biserica a fost una deosebita, bebe a fost foarte cuminte, a plans doar putin iar nasa bineinteles abia a reusit sa isi stapaneasca emotiile.

La restaurant, am fost asteptati asa cum se cuvine dar a durat ceva pana cand au aparut toti invitatii.

Si pentru ca se pare ca e un trend, nu au putut lipsi ursitoarele. Am invitat o trupa de ursitoare din Bucuresti pentru care am platit un pret rezonabil avand in vedere ca a trebuit sa le asiguram si drumul pana la Slobozia. Fetele au veit incarcate cu toate cele necesare unei ursite ca la carte, inclusive cu tunuri de confetti. Am tinut mortis sa avem un text personalizat intrucat toate evenimentele la care am participat mi s-au parut la fel si evident ca nu am vrut ca acest lucru sa se intample si la noi. Rezultatul a fost unul pe masura, timp de 20 de minute toata lumea a fost foarte atenta mai ales ca trebuia sa fie liniste intrucat fetele si-au uitat microfoanele acasa. Acest lucru nu a fost un impediment mai ales pentru sala noastra de dimensiuni mici.

Lucrul care m-a impresionat placut a fost ca zanele erau foarte bine informate stiind data nasterii micutului, zodia, ascendentul, ii calculasera pana si numerologia in functie de nume, cred, si tot ce au ursit a fost in concordanta cu bebelusul nostru.

La sfarsit am primit si toate cele necesare pentru baita de a doua zi despre care am aflat toate detaliile si ce simbolizeaza in timpul spectacolului. La sfarsit un ingeras care insotea zanele a pictat toti copilasiii invitati in tot felul de super eroi si zane fermecate. Cu spalatul a fost mai dificil inainte de culcare dar a meritat!

Dupa ce fetele au plecat a urmat o mica pauza si apoi au venit urmatorii invitati. Am chemat o trupa formata din 2 cupluri de dansatori care au lasat cu gura cascata invitatii. Costumele pe care le-au avut au fost unele de exceptie, la fel si prestatia. La sfarsit, au invitat la dans o parte dintre meseni si ringul de dans a fost umplut imediat si a si ramas asa pana aproape de sfarsitul serii.

Bineinteles nu au lipsit marturiile si amenajarile de rigoare, artificiile, si nu in ultimul rand tortul care a meritat toate caloriile.

In final, rezultatul a depasit asteptrile tuturor si inca primesc felicitari.http://www.partystaff.ro http://www.zanesiursitoare.ro

Follow zerjoff:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *