Petreceri corporate București

posted in: Afaceri | 0

Invită-ți clienții sau angajații la petreceri corporate București sau invită-ți oaspeții la cină într-un cadru formal la restaurantul de evenimente J`adore Ballroom. Saloanele  moderne sunt ideale pentru o petrecere cu toți colegii. Nu este nimic mai relaxant decât să stai împreună cu prietenii, familia și bunii parteneri de afaceri la o masă proaspăt pregătită, cu mâncare bună și băuturi grozave și să sărbătoriți un eveniment fericit. Pentru a se simți perfect toți oaspeții, echipa de la J`adore Ballroom va pregăti un eveniment de succes în București. Fiind unul dintre restaurantele de evenimente cunoscute de multe corporații, personalul are experiența necesară pentru a organiza evenimente corporate București satisfacția ta. Planifică și organizează evenimentul într-o atmosferă prietenoasă cu colegii de serviciu ca într-o familie. Vor fi bucuroși să te ajute să organizezi petrecerea corporate perfectă.

Bucătari profesioniști responsabili

Ai încredere în cunoștințele gastronomice ale bucătarilor profesioniști de la restaurantul de evenimente și petreceri corporate J`adore Ballroom și comandă un meniu gata creat pentru petreceri corporate. Sărbătorește, mănâncă și bucură-te că ești alături de colegii sau subalternii tăi. Bucătarii sunt lângă tine pentru fiecare provocare. Te  poți baza pe bucătari excelent pregătiți, cu o experiență extinsă sau pe un manager de restaurant specializat și simpatic. Indiferent dacă dorești un grătar pentru petrecerea companiei, un meniu exclusivist sau o selecție bogată de delicatese pentru evenimentul tău – garantat va exista ceva conform cerințelor tale.

Avantajele unei petreceri corporate la Jadore Ballroom sunt: bucătari cu pasiune și profesionalism, serviciu exercitat cu profesionalism și prietenos, meniu, bufet Suedez, finger food, grătar și multe altele – totul este posibil. Personalul este alături de tine și de colegii sau angajații tăi, nu numai cu vorbe pline de respect, ci și cu fapte atunci când tu planifici evenimentul. De asemenea, veți discuta despre meniu împreună, la fel ca și despre decorul festiv și – la cerere – pot fi amplasate cărți de meniu personalizate. Succesul unui eveniment depinde de multe piese mici ale puzzle-ului. Una dintre ele este meniul. Meniul pentru evenimentul corporate poate fi pregătit în funcție de dorințele tale. Indiferent de meniul ales, preparatele sunt proaspete, creative, de înaltă calitate și, mai presus de toate, delicioase.

Petreceri corporate în saloane de evenimente

În restaurantul de evenimente corporate București există saloane disponibile pentru petreceri cu grupuri mici sau mai mari. Toate saloanele de evenimente sunt dotate cu aer condiționat, decor, muzică, bufet Suedez rece sau cald, desert și Open Bar. Bucătarul șef de la restaurantul de evenimente București a creat un meniu principal pentru petreceri corporate, unul pentru evenimente corporate și unul pentru petreceri de firmă. Poți alege oricare dintre aceste trei meniuri, fiecare incluzând anumite tipuri de preparate, și fiecare având un anumit preț. De asemenea, poți alege oricare dintre cele trei saloane de evenimente, în funcție de numărul grupului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *