Piele Nappa pentru imbracari volane, schimbator, cotiere, elemente interior

posted in: Tuning | 1

Piele Nappa este cea mai indicata pentru imbracari volan auto, cotiere, schimbator, elemente interior ale masinii.

Pielea Nappa este un tip de piele naturala tabacita, vopsita si finisata pana la inchiderea porilor. Pielea Nappa este cel mai des utilizata la realizarea imbracarii volanelor in piele, cotiere, schimbatoare, elemente de interior, dar si pentru intreaga tapiterie. Pielea Nappa are o buna rezistenta la umezeala si murdarie.

Alege Etique

Etique ofera servicii de imbracare volane, schimbatoare, cotiere, elemente de interior in piele Nappa, destinata exclusiv industriei auto.

Pielea Nappa este un produs natural unic, distinct, mai mult decat relaxant, optim pentru elementele de interior ale masinii tale. Produsele pe care le folosim noi nu sunt realizate dintr-o combinatie de material. Folosim piele Nappa tratata UV speciala pentu elementele auto, neteda sau cu perforatii si semiperforatii, cusaturi originale cu ata profesionala de diverse culori si grosimi.

Toate produsele noastre sunt lucrate manual la cele mai inalte standarde, folosind piele Nappa naturala destinata exclusiv industriei auto.

Daca aveti nevoie serviciul nostru de imbracari volane, schimbatoare, cotiere, elemente de interior in piele nappa, viziteaza-ne pe http://www.etique.ro.

 

  1. URDOI COSMIN

    Salut! Salut! Pentru o cotiera cu materialul meu, cat ma
    Din piele pentru opel astra h, cat ma costa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *