Piese auto noi sau piese auto second-hand?

31/03/2013 | Autor: | Posted in Auto

Masinile au devenit un strict cotidian in vizta de zi cu zi a oricum. Majoritatea isi permit in zilele noastre sa-si achizitioneze un autoturism, fie el is second-hand. An de an apar modele noi de autoturisme, astfel oricine vrea sa-si cumpere o masina are de unde alege modelul de care este multumit cel mai mult.
Ca orice obiect ce este folosit destul de des, si la masina apar problemele. Pe langa intretinerea lunara de care orice masina are nevoie si pe langa consumabilele absolut necesare functionarii oricarei masini de multe ori trebuie schimbate periodic si anumite piese auto. In aceste cazuri, in care soferul doreste sa conduca in siguranta va trebui sa schimbe piesele auto necesare cu niste piese auto noi. Uneori insa unii soferi prefera sa inlocuiasca piesele auto cu probleme cu piese second-hand, deoarece sunt mai ieftine si de multe ori sunt si originale. Acest aspect are si parti bune, cum ar fi cele financiare, dar si parti negative, deoarece nu se primeste o garantie si ne putem trezi oricand cu problem la piesele auto schimbate recent.
O alta modalitate de a achizitiona piese auto pentru propria masina sunt magazinele online.
Acestea s-au dezvoltat in timp si astfel, in zilele noastre ofera tot mai multe servicii clientilor, si ii pot servi cu aproape orice model de piesa auto pentru orice tip de autoturism. Astfel din aceste magazine online se poate comanda atat prin intermediul site-ului cat si telefonic, iar comanda se realizeaza foarte rapid, indiferent de metoda aleasa. In cazul in care comanda dumneavoastra este destul de marisoara veti beneficia si de transport gratuit oriunde in tara. Un alt atuu al magazinelor online este faptul ca in cazul in care piesa comandata nu se potriveste cu medelul dumneavoastra de masina sau nu sunteti multumit de ce ati primit, puteti cere returul comenzii si veti primi fie alte piese auto fie veti primi banii inapoi.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 6 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns