Piese de schimb de la dezmembrari auto

posted in: Automobile | 0

Stim deja ca masinile nu pot tine o vesnicie, mai ales cand circulam pe soselele pline cu gropi din Romania. Autoturismul dumneavoastra o sa oboseasca eventual si o sa cedeze, iar piesele de schimb de pe rafturile dealerilor au preturi destul de piperate, depinde de marca si model. O alternativa mai accesibila este sa cumparati piese de la parcurile care se ocupa cu dezmembrari auto. Acolo puteti gasi orice, de la motoare in stare de functionare pana la portiere, stergatoare si sisteme audio sau anvelopele auto.

Multi oameni se feresc de o asemenea practica, dar achizitia de piese din dezmebrarile auto nu este un lucru rau. Desi nu aveti garantia ca piesele sunt suta la suta de calitate sau cat vor functiona acesta este un risc care trebuie asumat. Daca stiti cum sa cautati nu veti fi dezamagit, acest lucru se face cu atentie marita. Nu mergeti pe incredere, mai ales cand vine vorba de parti importante ale masinii cum ar fi sistemul de franare. In fond e in joc siguranta masinii, dar mai important siguranta dumneavoastra.

O achizitie a unei piese de la un parc de dezmembrari auto este mult mai buna decat situatia in care cumparati piese second hand din targul auto. Atunci cand doriti o piesa, aveti sansa sa si vedeti masina de la care provine si puteti intreba pe loc din ce cauza a fost dezmembrata. De obicei sunt provenite de la masini la care investitia de reparare nu merita, iar proprietarul decide sa scoata un profit din vanzarea pieselor care inca functioneaza. De exemplu de la o masina care are probleme grave la motor puteti obtine piese prentru sistemul de directie la pret foarte bun. Bine inteles ca nu vor avea durata de functionalitate la fel de mare ca si piesele noi originale dar si diferenta de pret este una semnificativa. Un alt caz este acela in care masina de la care provin piesele a fost implicata intr-un accident. Cel mai bine este sa vedeti masina inainte sa cumparati o piesa, pentru a putea aprecia cat de grava a fost avaria si daca nu cumva riscati ca si piesa respectiva sa fi fost afectata in urma acesteia. http://www.anunturidezmembrari.ro/
Alti bani ii puteti scuti daca cei de la dezmembrari auto se ocupa si cu vanzari anvelope. Puteti gasi un set de anvelope ieftine in stare buna la jumatate din pretul pietei pentru un set nou de cauciucuri. La fel ca in cazul pieselor second hand si in cazul vanzarilor de anvelope trebuie sa aruncati o privire peste marfa inainte de cumparare.

Daca toate aceste lucruri sunt facute cu atentie si stiti exact de ce piese aveti nevoie, achizitiile de la dezmembrari auto va pot ajuta sa faceti economii insemnate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *