Pizza Fantasia

posted in: Arta culinara | 0

Sunteti in cautarea unei pizzerii bune in Bucuresti, la Pizza Fantasia gasiti un meniu delicios cu pizza facuta dupa o reteta italiana.

La noi, totul se prepara abia dupa ce comandati dumneavoastra, asa ca veti primi intotdeauna exact ce ati dorit, pentru o pizza, mereu proaspata si delicioasa. Blatul nostru, preparat cu ulei de masline, este intins manual, „in casa”, proaspat, iar toate pizzele contin sos de rosii traditional, aromat, fara coloranti si conservanti si savuroasa mozzarella. Folosim cele mai proaspete si mai bune ingrediente, rezultatul fiind cele mai sanatoase si gustoase pizze, fara compromisuri!

Credem in lucrurile bine facute, asa ca suntem specialisti doar in pizze delicioase, cu blat subtire, dupa o reteta traditionala italieneasca, cu ulei de masline extravirgin si sos savuros cu aroma fina de ierburi. proaspete.

Nu este cazul sa credem ca pizza a fost inventata de cineva, undeva. Istoria consemneaza forme putin elaborate de pizza pornind din cultura mediteraneana, dar marturii despre ele exista si in vechiul Egipt, legate de ritualurile de celebrare a faraonilor, sau de sarbatorile din vechiul Babilon.

Dupa unii cuvantul pizza deriva din latinescul picea, care descrie coacerea painii in cuptor.

Ca si alte mancaruri celebre pizza nu a fost neaparat inventata in tara unde ea este cea mai celebra, adica in Italia. Se pare ca vechii greci preparau un fel de pizza, mare, plata si rotunda, peste care adaugau ierburi, mirodenii si legume.

Marele success al pizzei are drept consecinta dezvoltarea unui numar imens de pizzeria in toata lumea, numai in Italia existand cca 30000 de pizzerii.

Explicatia acestui success se explica si prin rolul social al pizzeriilor, care devin punctual de intalnire al claselor sociale diferite, pentru ca ele sunt vizitate cu acelasi succes de paturi sociale diferite, aici contand mai putin banii si eticheta.

http://www.fantasiapizza.ro/meniu_pizza.php

Follow andrea:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *