Placari pentru pardoseli de la FabiSM.ro

posted in: Design Interior | 0

De fiecare data cand intram intr-o casa care are placata pardoseala, ne place atat de mult, ca ne dorim si noi sa avem. Ii da un aer elegant si sofisticat intregii case, dar poate sa ii ofere si o caldura aparte, in functie de culoarea aleasa si de roca aleasa. Ceea ce ne duce la prima intrebare.

Ce roca alegem pentru placarea pardoselii?
Roca pe care o alegeti trebuie sa fie pe placul dumneavoastra. Trebuie sa coincida cu gusturile dumneavoastra. Fabi este firma din Satu Mare care va pune la dispozitie trei tipuri de roci: marmura, granit si onix. Toate placile sunt din roca naturala, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca se va deteriora foarte repede. Imaginativa ca ele s-au format in mod natural si au rezistat asa timp de sute si poate chiar mii de ani. Aceste roci sunt prea dure ca sa se deterioreze intr-un timp scurt. In plus, intr-o casa nu este un trafic atat de mare incat sa va faceti griji. Dar veti spune ca acestea sunt doar trei variante, atat de limitate. Asta ne duce la a doua intrebare.

Ce culoare de roca alegem pentru placarea pardoselii?
Fiecare varianta de roca are, la randul ei, variante de culori, care mai de care mai interesante si mai frumoase. Marmura, este disponibila in cinci variante de culori: anticvenat, aur spaniol, bej, bej roza si botticino. Fiecare dintre ele da o altfel de imagine intregii locuinte. Onixul are alte 5 nuante: alabastru, arco iris, onix verde, opal si rosso. Insa pentru granit Fabi pune la dispozitia dumneavoastra nici mai mult nici mai putin de 19 nuante dintre cele mai frumoase: absoluteblack, black forest, colonial gold, golden beach, imperial gold, ivory cream, ivory gold, kashmirigold, madurai gold, multicolor, negru galaxy, paradiso, river gold, rosewood, sapphire blue, tanbrown, titanium, tropical green si vyara gold. Asadar, aveti 29 de nuante din care puteti sa o alegeti pe aceea care vi se potriveste cel mai bine. Inca vi se pare ca sunt prea putine variante? Nu cred.

Cine ne face placarea pardoselii?
Nu trebuie sa va faceti griji pentru acest lucru pentru ca, impreuna cu marmura, onixul sau granitul pe care il alegeti vine si echipa de mesteri specializati in placari de acest gen si va vor face si montajul. Ba mai mult, inainte de toate acestea, un consultant specialist se poate deplasa la dumneavoastra pentru a va lua masurile exacte ale suprafetei care trebuie placata si pentru a va ajuta sa alegeti ce vi se portiveste, pntru ca dintre atatea modele sigur va va lua mult timp sa va hotarati. Astfel aveti toate serviciile de care aveti nevoie intr-un singur loc. La www.FabiSM.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *