Placi ceramice de indreptat parul

posted in: Electrocasnice | 0

Placile de par sunt folosite pentru indreptarea suvitelor de par buclate sau a parului cret. Folosite deopotriva de femei, dar si de barbati, ele au devenit in ultimul timp parte componenta a oricarei truse de ingrijire personala.

Pana la aparitia placilor de par ceramice, majoritatea produselor de acest tip avea la baza componente cromate, dar care asemeni ondulatoarelor cu tambur cromat, aveau o serie de dezavantaje. De exemplu, nu putine au fost cazurile in care placa se incalzea neuniform, ducand la vatamarea firelor de par la fel cum nu putine au fost componentele neslefuite asa cum trebuie. E destul de limpede ca in ciuda faptului ca acest tip de produse era la mare cautare, fiind perioada de pionierat in acest segment, au existat numeroase plangeri cu privire la calitatea serviciilor oferite.

Incepand cu anii 2000, sectorul de ingrijire personala a fost luat cu asalt de firme ca Remington si Philips, care treptat, au inlocuit produsele de proasta calitate cu produse proprii, net superioare si destul de ieftine. Astfel au aparut primele placi de par ceramice.

Prin faptul ca firele de par sunt mult mai protejate in timpul expunerii la caldura, dar si datorita pretului aproximativ egal cu cele cromate, ele s-au impus relativ repede in preferintele utilizatorilor/oarelor. Drept dovada, in stocurile magazinelor online de profil, sau care vand produse de acest tip, nu mai exista placi de indreptat parul cu componente cromate.

Cat costa o placa de par buna? Ei bine, depinde de cerintele pe care utilizatorii le au de la aceste produse. Un produs simplu, fara accesorii, costa aproximativ 120 de lei sau chiar mai putin, in timp ce un produs mai complex, semi-profesional sau profesional, capabil sa trimite jeturi de ioni care sa atraga umezeala din aer spre firele de par, costa pana la 260-300 de lei.

Cum poate cineva alege produsul care i se potriveste? Ei bine, pe langa review-urile lasate de utilizatorii care au cumparat produsele respective in paginile aferente de pe site-urile magazinelor online, exista si cateva site-uri care se ocupa cu review-ul acestor placi. Printre ele se afla si placadepar.org, un site care analizeaza produsele de acest tip si care publica frecvent review-urile celor mai populare placi de indreptat parul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *