Planificarea cuvintelor cheie pentru continut

posted in: Optimizare SEO | 0

Prin servicii web se realizeaza atat procesul de web design cat si optimizarea seo on-page pentru continut.

Se poate realiza o planificare a cuvintelor cheie prin doua modalitati.
Prima este o modalitate traditionala in care sunt stabilite doua cuvinte cheie pentru o pagina web (denumite si cuvinte cheie generale), de la bun inceput iar dupa un timp clientul doreste sa adauge si combinatii derivate din acele cuvinte cheie pentru a atinge un target de vizitatori care il intereseaza. Aceasta modalitate de realizare de servicii web de tipul seo on-page pentru anumite cuvinte cheie, nu este indicata ca si tehnica de realizare a procesului de planificare deoarece pagina web in cauza poate deveni o pagina cu continut ambiguu si greu de inteles de catre vizitatori.

In servicii web exista si o a doua modalitate de planificare a cuvintelor cheie si se desfasoara in servicii web conform unui proces mult mai bun si care necesita cativa pasi de desfasurare.
1. Intai se stabileste o lista completa cu cuvinte cheie pentru care se va face targetarea inca de la inceput. Deci va fi stabilita o lista a cuvintelor cheie de baza cat si derivate pentru care clientul vrea sa targeteze pagina web.
2. Se planifica cuvintele cheie bazandu-se pe relevanta lor, pe intentia vizitatorilor site-ului web, pe obiectivele conversiei.
3. Se aleg cuvinte cheie generale sau se aleg cuvinte cheie derivate bazate pe focalizarea pe un anumite tipuri de vizitatori si diferite aspecte ale ofertei clientului.
4. Si nu in ultimul rand se realizeaza creare continut pentru a determina pagina web sa fie cat mai pe placul vizitatorilor.

Follow webd_seo:

Webdesigner si specialist SEO: realizez servicii web precum web design, seo, optimizare on-page si off-page.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *