Platforme medicale de încredere pe care le puteși urmări în această perioadă?

30/06/2020 | Autor: | Posted in Uncategorized

PortalMed este cea mai recentă platformă medicală pentru pacienți și experți din România.

PortalMed oferă conținut medical filtrat de medici cooperanți, publicații semnate de personalul medical, opinii internaționale, cele mai noi știri ale cercetării științifice medicale, cercetarea clinică a medicamentelor, piața medicamentelor, diverse metode de tratament patologic și medicamente obținute din surse fiabile. Pe site-ul oficial https://portalmed.ro/, puteți găsi informații utile despre bolile, bolile și tratamentele pacienților, precum și informații despre experți: cercetare medicală, cercetare și tratament medical experimental, dispozitive și echipamente medicale, evenimente medicale

Dacă sunteți curioși cu privire la pandemia coronavirusului, în secțiunea cu același nume, PortalMed vă va oferi cele mai importante informații oficiale, cele mai recente știri pandemice, numărul infecțiilor și deceselor din țară și din întreaga lume.

În plus, în secțiunea coronavirus, veți primi sfaturi și opinii de la persoane cunoscute în domeniu pentru a înțelege cum să evitați infecția cu Covid-19. Vă spun cele mai frecvente simptome, cum să le preveniți și chiar cum să răspândiți infecția.

Cele mai populare secțiuni de pe PortalMed, sunt:
• Articole interesante despre boli, afecțiuni și tratamente
• Ultimele știri despre Coronovarius-COVID-19
• Performanță în direct cu medicul pe tema actuală
• Piesă destinată medicilor și farmaciștilor

Vă recomandăm să luați în considerare versiunea oficială și cerințele legale așa cum facem noi. În această perioadă, responsabilitatea socială este foarte importantă. Autoritățile naționale române și reglementările acestora trebuie respectate.

Un alt jurnal medical de încredere este „Întreabă Medicul”.

„Întreabă Medicul” este prima revistă online care oferă consultații medicale gratuite. Este suficient să ne trimiteți întrebarea dvs., vă vom răspunde cât mai curând posibil. Răspundem la întrebări cu medici cu experiență. În plus, în articolul nostru, veți găsi informații utile pentru un stil de viață sănătos. Veți găsi cele mai noi inovații și inovații în medicina naturală aici. Suplimentele alimentare care sunt din ce în ce mai utilizate sunt explicate pe scară largă și filtrate în funcție de calitatea și eficiența lor.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 1 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns