Categorii
Obiective turistice

Plimbare prin Cismigiu

Bucurestiul este un oras foarte frumos datorita multor factori, printre care se numaru monumentele istorice, muzeele dar si parcurile care sunt foarte frumos amenajate si foarte relaxante. Unul dintre parcurile mele preferate din capitala este parcul Cismigiu care este mai mult o gradina publica, fiind si cea mai veche din Bucuresti. Imi place foarte mult pentru ca este amenajata in stilul parcurilor din Anglia, are foarte multre intrari, este localizata in centrul Bucurestiului si este un loc unde ma duc destul de des pentru relaxare, pentru a imi aduca gandurile si pentru a sta numai cu mine de vorba.

Desi sunt din Bucuresti, cateodata mai am nevoie de o harta strazi Bucuresti pentru a ajunge acolo, avand atatea intrari, ceea ce inseamna ca pot ajunge in Parcul Cismigiu din mai multe parti ale orasului. De fiecare data cand ma duc acolo imi place sa ma plimb si ma duc pe o alee si tot fac ocolul parcului pana cand imi pun toate gandurile in ordine si pana ma linistesc complet.

Deobicei in acest parc mai vin cu prietenii si stam si discutam pentru ca peisajul este foarte frumos si este un punct de intalnire strategic, pentru ca daca ne intalnim aici, in centru, putem pleca spre orice alta zona si sa ajungem intr-un timp optim si plus ca este foarte aproape de casele tuturor. Este un parc in care ma duc deseori si cu prietena mea pentru ca dorim sa fim singuri si ii place foarte mult Cismigiul, considerat unul dintre cele mai frumoase si romantice parcuri din capitala, asa ca daca doriti sa faci o prima intalnire de vis puteti sa veniti in parcul Cismiigu cu cel iubit, nu o sa va para rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *