Poate dansa o balerina incaltata in…bocanci?

posted in: Moda | 0

Printre primele reguli, atunci cand vorbim despre antrenamentele sportive, se numara cea legata de imbracamintea corespunzatoare.

Si, pentru ca marea majoritate a femeilor care se antreneaza (fie la sala de sport, fie acasa, fie in aer liber) ajung sa ”testeze” pe pielea lor dezavantajele sportului fara o tinuta potrivita, iti vom da un exemplu concludent care te va ajuta sa intelegi de ce fiecare piesa de imbracaminte te poate ajuta …sau incurca.

Imagineaza-ti ca esti la un spectacol de balet. Cateva balerine gratioase cu trupuri ireal de filiforme danseaza pe scena. Miscarile de balet sunt incredibile pentru privitor. Avem senzatia ca picioarele balerinelor abia ating pamantul, totul pluteste intr-o armonie seducatoare menita sa incante ochii privitorului. Dar daca, la un moment dat, in mijlocul gratioaselor dansatoare apare o balerina incaltata cu…bocanci? Imagineaza-ti (sau macar incearca, de dragul exercitiului) cata gratie ar mai avea chiar si cea mai talentata balerina, daca picioarele ei ar fi incatusate de o pereche de bocanci grei si butucanosi.

Poti sa vizualizezi un salt in aer al dansatoarei sau deja ti se pare super amuzanta toata situatia?

Fiecare obiect vestimentar pe care il folosesti la antrenamente conteaza. Ca vorbim despre colantii dintr-un material special conceput pentru activitati sportive din gama Diamond By Adesgo, respectiv Diamond Pro, sau daca ne referim la lenjeria intima sau la dresuri – fiecare aspect este important.

Lenjeria intima conteaza la antrenamente. Iti recomandam sa alegi bumbacul organic nu doar pentru senzatia confortabila de ”a doua piele” dar si pentru faptul ca este indicat sa optezi pentru cea mai sanatoasa combinatie de materiale atunci cand intra in contact cu pielea transpirata. Ori, gama de lenjerie diamond by Adesgo din bumbac organic fara cusaturi este fix ceea ce ai nevoie. Pe langa faptul ca aceasta este fara cusaturi si nu se va vedea inestetic sub colanti, materialul este special tratat pentru a-ti oferi confort si protectie intima.

Corpul tau va face fata efortului mai bine daca ii oferi sustinerea si confortul de care are nevoie. Se spune ca pentru frumusete merita sa suferim. Daca folosesti echipamentul potrivit, de suferit vor avea numai kilogramele in plus. Tu iti vei pastra buna dispozitie la fiecare antrenament. Cum este de altfel si normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *