Prezentarea cartii Totul din Intreg

“Totul din Intreg” introduce un nou concept. Aceasta carte a sosit in lumea fizica exact in momentul in care lumea a fost pregatita sa o primeasca, sa o adulmece, sa o citeasca.

Ea surpinde prin ceea ce transmite, prin modul in care transmite, prin dezinvoltura divina a Divinului ce ne transmite ca intre Divin si Noi nu exista separare.

“Totul din Intreg” nu a fost programata, nici macar eu, “autorul”, nu am stiut ca va fi o carte, o lucrare, dar se pare ca Ansamblul Existential ne-a oferit un cadou, un ghid, o lumina care ne reaminteste Ceea Ce Suntem. Daca doream sa scriu o carte, daca imi propuneam sa scriu o carte, probabil ca nici acum nu exista aceasta lucrare.

Povestea mea m-a adus aici. Desele momente de confuzie si cautari mi-au oferit descoperirea linistei si a bucuriei de a gusta Divinul. Dupa lungi perioade de conectare constienta, constanta, la Sursa, la Divin, am inceput sa traiesc, sa simt, sa gandesc, din punctul Sursei de vedere. Meditatiile zilnice si renuntarea la fizic m-au condus si m-au ghidat prin Tinutul Adevaratei Realitati, iar de Acolo am adus in lumea materiala savoarea Esentei pe care se bazeaza intreaga existenta.

Procesul de scriere al cartii “Totul din Intreg”, poate fi numit de multi o dovada de inconstienta dusa pana la extrem. Asa a si fost! Cand am scris aceasta carte, m-am epuizat fizic, mi-am testat limitele corpului, am incercat sa imping barierele fizicului pana la Absolut. Si am reusit! Totul din Intreg a fost scrisa in 13 zile, sau, mai bine zis, Totul din Intreg s-a scris, prin mine, in doar 13 zile. Da, exact! Aceasta carte s-a scris singura, eu doar m-am lasat trait de Sursa si nu am facut nimic altceva decat sa misc creionul pe foaia de hartie dupa cum curgea Sensul Adevarat. Vocea Interioara, care mi-a dictat Totul din Intreg, m-a incurajat sa termin ceea ce pornisem in ciuda provocarilor fizice atat de evidente.

Timp de 13 zile am scris de dimineata pana seara. Timp de aproape doua saptamani am fost doar un simplu instrument prin care s-au revarsat informatiile de la Nivelul Iubirii Supreme. Interesant este ca atunci cand scriam, nu am stiut niciodata care va fi urmatorul cuvant asternut pe foaie. Informatiile, mesajele din cartea “Totul din Intreg” au fost si pentru mine o noutate, iar momentul aflarii si clipele constientizarii au fost adevarate peisaje Divine pentru mine, pentru cel care invata de la El. Scriam, zambeam si plangeam. Atat. De multe ori nu puteam tine pasul cu ideile, iar din acest motiv manuscrisul meu nu este unul usor descifrabil, fiindca prescurtam multe cuvinte pentru a nu pierde mesajul ce se voia a fi transmis.

Pe mine, “Totul din Intreg” m-a luminat si sunt incantat ca oamenii care o citesc se bucura din plin de viata si imi scriu cuvintele lor de apreciere, recunostinta si iubire. Eu nu am facut nimic deosebit, din simplul motiv ca Tot Ceea Ce Exista este un miracol Divin. Eu doar am indraznit sa simt Totul si sa vorbesc din punctul Lui de vedere.

Intregul a scris prin mine, Totul a venit la noi, pentru a ne transmite ca Totul din Intreg suntem Noi, iar pentru faptul ca nu mai exista separare, putem spune cu drag ca Noi am scris Totul din Intreg pentru Noi.

Si pentru ca Sursa Universala ne-a transmis aceste mesaje pentru a ne arata ca intre noi si Iubirea Infinita nu exista seprare, cartea “Totul din Intreg” in format electronic se poate descarca GRATUIT! Click aici pentru a descarca e-bookul “Totul din Intreg”:
http://totuldinintreg.com/descarcare-ebook-totul-din-intreg/

Descoperim viata impreuna. Adevarata viata!
Pace si Iubire!

Catalin Manea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *