Primii pasi in constructia unui site – web design de baza

posted in: Web Design | 0

Unii sunt de parere ca un web design de calitate este cel mai important pentru un site in timp ce altii sustin ca fara SEO un site n-ar avea prea mare succes oricat de bine ar fi el construit.

Adevarul este ca nu se poate unul fara altul daca vrei sa-ti faci o pagina web de succes si prin urmare nu ar trebui sa existe rivalitati intre acestea doua. Pentru simplu fapt ca sunt tehnici diferite poate fi relativ usor sa acorzi o importanta mai mare uneia sau alteia.

Site-ul tau nu va fi niciodata accesat din motoarele de cautare fara tehnici speciale care sa-l propulseze inainte oricat de bine ar fi el structurat si aranjat, dar daca totusi aceasta structura lipseste degeaba este propulsat – totul este foarte simplu de inteles.

La ora actuala foarte multe site-uri apar in fiecare zi si toate domeniile de activitate sau aproape toate sunt acoperite de acestea. Este foarte dificil sa mai gasesti o nisa in acest sistem, iar toate aceste site-uri, care sunt si care apar, incearca sa atraga atentia vizitatorilor ca mine si ca tine, deci este practic o lupta directa.

Exista insa si o scurtatura in aceasta lupta care se numeste „Anunturi Sponsorizate” prin intermediul carora vei aparea primul in cautari pentru anumite cuvinte cheie, dar aceasta metoda se poate dovedi foarte costisitoare.

Dar ce facem atunci cand vizitatorul odata intrat pe site nu gaseste decat imagini flash care deranjeaza cea mai mare parte dintre vizitatori sau pop-uri enervante? De aici incepe treaba unui web designer pentru ca aceasta trebuie sa tinta site-ul curat, dar nu plictisitior, cu imagini, dar care sa nu se incarce greu.

Poti si tu sa faci asta, dar necesita experienta si esecuri anterioare pentru a-ti da seama ce functioneaza si ce nu functioneaza si de aceea este preferabil ca daca iti construiesti site-ul firmei tale sa fie un succes din prima, iar pentru asta ai nevoie de experti. Mai mult decat atat, oricat de mult ai citi si ai aplica in acest domeniu trebuie sa te gandesti ca n-ai cum sa concurezi cu cei care isi castiga painea din astea, deoarece sunt foarte buni in ceea ce fac la fel cum tu esti bun in domeniul tau de baza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *