Printer 3d ieftin

posted in: Vanzari | 0

Producatorul american 3D Systems este lider mondial in productia de printere 3D profesionale si echipamente SLS de prototipare rapida. Produsele 3D Systems reprezinta alegerea profesionala perfecta pentru toate domeniile de aplicabilitate.
Printerul 3D V-Flash reprezinta solutia profesionala de printer 3D tip Desktop caracterizata prin accesibilitate, confort si calitate. Functionarea ergonomica si silentioasa recomanda acest printer 3D pentru aplicatiile de tip office.

Tehnologia de printare 3D “imbratisata” de V-Flash este bazata pe folosirea uni material de rasina lichida expusa la o lumina UV care intareste materialul de printare 3D strat cu strat construind asfel un model 3D de inalta definitie si calitate.
Material de printare V-Flash FTI-GN folosit de printerul 3D V-Flash este perfect pentru a produce piese din plastic dur cu suprafete netede. Piesele sunt suficient de dure pentru testarea functionala şi pentru utilizare finala – pot fi slefuite, gaurite, prelucrate, vopsite si placate cu metal.
Printerul 3D V-Flash este livrat cu software-ul V-Flash Client Software care este caracterizat prin interfata facila si intuitiva. Software-ul include o optiune de diagnosticare, care va analiza imprimanta 3D, trimite rezultatele la 3D Systems , caz în care un tehnician va contacta utilizatorul final pentru a sugera ce parte trebuie să fie înlocuita.
Printerul 3D V-Flash este perfect pentru prototipare in cercetare educationala dar si pentru aplicatiile arhitecturale, medicale…
Acum puteti achizitiona acest printer 3D prin Z SPOT MEDIA care va ofera servicii de instalare, training cat si suport tehnic in garantie si post garantie, piese de schimb si materiale.
Printer 3d ieftin

Follow seo.zspotmedia:

Solutii profesionale de format mare si productie publicitara Import si distributie. Inca de la inceput ne-am implicat pe piata de echipamente format mare, o piata in continua dezvoltare, cu cerinte specifice si utilizatori exigenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *