Pro sau contra parchet din lemn masiv

posted in: Design Interior | 0

Lemnul natural a fost apreciat dintotdeauna, indiferent ca a foat folosit la fabricarea pieselor de mobilier sau la acoperirea podelelor. O casa in care este prezent lemnul masiv este o casa pretioasa. Parchetul din lemn masiv asigura eleganta si clasa intregului decor. Pe langa faptul ca sporeste valoarea unei proprietati, aduce intimitate si caldura spatiului interior.

Numeroasele alternative moderne si eficiente in acoperirea podelelor sunt departe de ceea ce reprezinta parchetul din lemn masiv. Frumusetea pe care acesta o adauga incaperii este fara varsta si de neintrecut, iar valoarea locuintei creste pe masura ce timpul trece. Parchetul din lemn natural ramane o alegere clasica, avand in spate o traditie care cu greu poate fi depasita. Rezistenta, forta si trainicia acestui material il fac nemuritor si de neegalat.

Ingrijit si tratat corespunzator, parchetul din lemn isi pastreaza imaginea originala si trece cu usurinta testul timpului. Acesta este, de fapt, unul dintre marile avantaje, faptul ca lemnul masiv, raschetat, receruit, relacuit, nu se degradeaza pe parcursul anilor. Daca un parchet laminat trebuie inlaturat cand arata deplorabil, nu acelasi lucru se intampla in cazul parchetului din lemn masiv. Acesta din urma poate fi reconditionat de multe ori, afisand, de fiecare data, o imagine impecabila.

Nuantele si stilurile sub care se prezinta lemnul masiv sunt numeroase, astfel incat o podea de acest tip se asorteaza oricarui stil de amenajare, de la traditional la modern.

Calitatea este si ea obligatorie cand avem de-a face cu un parchet din lemn masiv, fiind vorba despre un produs natural, superior.

Efectul pe care parchetul din lemn natural il ofera este unic pentru fiecare incapere, indiferent de destinatie. Din aceasta cauza, complimentele din partea vizitatorilor nu vor inceta sa te surprinda de-a lungul vremii.

Daca avantajele te-au convins, asteapta sa vezi si partile mai putin placute:

● un lucru de calitate costa, deci si un parchet din lemn masiv prezinta costuri deloc neglijabile comparativ cu alte tipuri de materiale

● montajul necesita timp si personal calificat

● umezeala si umiditatea sunt adevarati dusmani pentru o podea din lemn natural.

Care dintre aceste plusuri si minusuri te influenteaza mai mult? Tu te-ai hotarat ce fel de parchet preferi pentru casa ta?

http://www.naturalhomeparchet.ro

http://www.naturalhomeparchet.ro/produse/parchet-masiv/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *