Producatorii basculantei articulate

posted in: Afaceri | 0

Pentru transportarea unor echipamente de dimensiuni mari este nevoie de un utilaj greu special. Basculanta articulata este un astfel de utilaj folosit in constructii in special pe santiere. Ea este formata dintr-o cabina construit ape 6 roti si un sasiu.

Istoria acestui utilaj de constructie incepe in anul 1966 cand este creata prima basculanta articulata o data cu lansarea BM Volvo de Dr. 631, „Gravel Charlie „, fiind fara axe in partea din fata dar conectata la remorca. Iar constructia cu doua axe a fost realizata in 1967 sub forma modelului popular DR860.

Brandurile mari in constructia de basculante articulate
Printre brandurile cunoscute in lume in ceea ce priveste producerea de echipamente de constructii sunt: JCB, Caterpillar, John Deere, New Holland etc.

Basculanta articulata JCB

Un tip de basculanta articulata fiabila pentru a termina munca intr-un mod eficient, rapid si sigur este basculanta articulata JCB. Ei au realizat diverse modele cum este cel cu seria D, un model puternic si eficient. Acest design inovator are cea mai buna tehnologie de rulare.

Basculanta articulata Caterpillar

Caterpillar care se afla pe prima pozitie in producerea de utilaje de constructii, ofera, de asemenea, o gama puternica de basculante articulate. Alegerea unei basculante Caterpillar este usoara datorita varietatii si constructiei potrivite tuturor nevoilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *