Produse naturiste pentru depresie

posted in: Boli | 0

Produsele naturiste pentru depresie castiga din ce in ce mai mare popularitate in intreaga lume, pentru ca oamenii incep sa caute alternative naturiste pentru medicamentele sintetice care pot avea multe efecte secundare.

Pe langa faptul ca tratamentele naturiste pentru depresie au trecut testul timpului, au fost transmise din generatie în generatie, ei nu cauzeaza nici un fel de dependenta,  si eficienta lor este demonstrat de studii stiintifice.

Desigur exista o multime de remedii naturale, si intr-adevar unele sunt mai eficiente decat altele. Daca cautati cel mai bun tratament naturist pentru depresie, mai întai de toate, trebuie sa va uitati dupa ingrediente, care s-au dovedit a fi eficiente. Planta cea mai cunoscuta in tratarea depresiei este sunatoarea (Hypericum perforatum).

Sunatoarea a fost utilizata in mod traditional pentru tratarea tulburarilor psihice, precum si la dureri ale nervilor, timp de secole. De asemenea, in prezent este recunoscut de fitoterapeuti ca un sedativ si un tratament eficient pentru malarie, precum si un balsam pentru rani, arsuri, si muscaturi de insecte. Sunatoarea se foloseste in prezent pentru a trata depresii usoare pana la moderate, anxietate, si tulburari de somn.

Au fost facute zeci de studii pentru cercetarea efectelor pozitive a sunatoarei. Jurnalul Britanic Medical a realizat recent un studiu care a inclus peste 1700 de pacienti (acestea avand depresie usoara pana la moderata). Sunatoarea a fost la fel de eficace ca antidepresivele sintetice.

Pentru eficienta maxima, aceasta planta se foloseste impreuna cu floarea pasiunii (passiflora). Dupa o cura de 3 saptamani veti incepe sa va simtiti mult mai bine, si sa aveti o stare de spirit mult mai buna.

O alta solutie naturala pentru depresie si alta afectiuni ale sistemului nervos, este folosirea a unor produse naturiste care combina efectul terapeutic a mai multor plante medicinale.

apusenimed.ro/detalii/38/Afectiuni+ale+sistemului+nervos/

http://www.apusenimed.ro/

Follow apusenimed:

Apuseni Natural Products distribuie produse naturale traditionale: ceaiuri (aarul lupului, ceai de pedicuta, ceai din planta simpla de Napraznic, Ginkgo biloba, cei pentru slabire, etc.), tincturi (tonic capilar, napraznic, untul pamantului si tataneasa, branca ursului, ghintura, etc.), siropuri (muguri de pin patlagina si propolis-zahar, muguri de pin patlagina si propolis-miere, etc), si alifii (untul pamantului, marul lupului, galbenele). Plantele folosite in prepararea acestor produse naturale sunt obtinute atat din flora spontana a Muntilor Apuseni, cat si din culturi.

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *