Produse turistice Agentia de turism Cedra Tour anul 2014

posted in: Vacante | 0

Cedra Tour, fondata in anul 2010, este o agentie de turism din Bacau, alcatuita dintr-o echipa tanara si dinamica, cu agenti de turism, manager si personal care lucreaza in acest domeniu de aproximativ 14 ani. Fara indoiala ca experienta acumulata de catre personalul calificat constituie si in cazul nostru un avantaj major in recomandarea celor mai frumoase destinatii , celor mai bune hoteluri sau resorturi, city – break-uri sau in crearea unor vacante personalizate pe care fiecare dintre noi si le doreste perfecte.

Principalele destinatii acoperite de catre agentia noastra in acest an 2014 sunt charterele avion cu plecare din Bacau ( Turcia – Antalya si Grecia – Creta ), plecare din Iasi ( Turcia – Antalya , Crecia – Zakynthos ), plecare din Bucuresti ( Grecia – Creta, Zakynthos, Corfu, Mykonos, Santorini, Lefkada, Skiathos, Kefalonia, Kos; Turcia – Antalya, Marmaris, Bodrum, Kusadasi; Spania – Tenerife, Mallorca, Costa del Sol, Costa Brava; Tunisia – Sousse; Egipt – Hurghada si Sharm el Sheik etc. ).

Totodata vom avea disponibile si pachete turistice pentru charterele cu autocarul cu plecari din Bacau pe Grecia si Turcia, plecari din Bucuresti in Grecia ( Paralia Katerini, Halkidiki, Thassos, Corfu etc.) si Turcia ( Kusadasi, Bodrum, Marmaris ) dar si plecari individuale in toate destinatiile din Europa si Turcia.

Alte produse turistice propuse de catre Cedra Tour sunt circuitele culturale in Europa si in intreaga lume ( avion si autocar ), city break-uri in toate marile orase din lume, destinatii exotice, croaziere, vacante pentru tineret in tara si strainatate ( excursii cu autocarul, banchete, reuniuni etc.), asigurari medicale.

Vacantele chiar conteaza pentru fiecare dintre Dumneavoastra la fel de mult cum conteaza si pentru noi! Mesajul pe care noi dorim sa vi-l transmitem este ca noi, colectivul Agentiei de turism Cedra Tour, vom crea fiecare vacanta ca si cum ar fi propria noastra vacanta sau a copiilor nostri! Va asteptam alaturi de noi pe www.cedratour.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *