Program administrare asociatie de proprietari

09/12/2014 | Autor: | Posted in Software

Pe 29 septembrie 2014 s-a lansat în cloud cea mai completă aplicaţie de administrare imobile din cadrul unei Asociaţii de proprietari, Asociaţii de locatari, Ansamblu sau Complex rezidenţial – numită GESIMO.

Administratorii de imobile au la dispoziţie o aplicaţie online 24h din 24h cu ajutorul căreia se administrează unul sau mai multe imobile.

După configurarea iniţială, în fiecare lună se introduc facturile şi cheltuielile, se introduc citirile contoarelor, se marchează ca plătită întreţinerea pentru fiecare apartament şi se generează cotele de întreţinere. În momentul generării unei cote de întreţinere pentru o lună/pentru un imobil aplicaţia verifică dacă sunt introduse facturile de la furnizori şi citirile contoarelor. În caz contrar, sunt emise avertizări de sistem.

GESIMO – Gestionare imobile online, este o aplicaţie informatică care se adresează Asociaţiilor de Proprietari sau de Locatari, Ansamblurilor şi Complexelor Rezidenţiale din România. Prin intermediul acestei aplicaţii se gestionează lunar într-un mod facil cheltuielile şi modul de distribuire a acestora, facturile, salariile angajaţilor, etc.

GESIMO, este o aplicaţie modulară, ceea ce permite accesarea meniurilor în funcţie de permisiunile fiecărui tip de utilizator (proprietar/chiriaş, administrator, preşedinte, cenzor. contabil, casier).

Accesul în aplicaţie pentru administratorul asociaţiei se realizează prin intermediul unui nume de utilizator şi a unei parole primită pe email la crearea contului.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul http://gesimo.ro sau contactati-ne la adresa de email contact@gesimo.ro

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 1 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns