Program filme mall pitesti – cand e cel mai ieftin sa iesi la film

posted in: Film | 0

Una dintre cele mai relaxante activitati pe care o au pitestenii este iesirea la film. E si normal. Ce poate fi mai frumos decat sa iti iei partenerul si sa mergi undeva unde poti vedea cele mai noi productii cinematografice.

In plus, programul de filme de la mall-urile din Pitesti este unul care te lasa sa alegi. De la filme de la actiune pana la drame, cei care calca pragul cinematografelor au de unde alege. Trebuie doar sa il consulti inainte si vei stii ce sa iti alegi.

Astfel, cei care aleg sa iasa putin din stresul cotidian si sa se delecteze cu cele mai bune filme ale momentului pot consulta programul de filme al mall-urilor din Pitesti. Au de unde sa aleaga. De la prima ora a diminetii pana la miezul noptii, va puteti intalni cu actorii preferati in cele mai noi filme care sunt rulate la cinematograf.

In plus, aveti posibilitatea de a vedea filmele in mai multe formate printre care si cel 3D. Doar ca pretul unui astfel de bilet este mai scump decat la acelasi film, care ruleaza intr-un format normal.

Totusi, elevii si studentii beneficiaza de o reducere, in baza carnetului de student. In plus, copiii sunt de asemenea favorizati. Pretul unui bilet pentru copii este de aproape doua ori mai mic decat pretul unui bilet normal.

Spre sfarsitul saptamanii lucrurile se schimba. Programul filmelor de la mall-urile din Pitesti nu se schimba, dar preturile cresc. Cei care prefera sa vada un film in weekend sunt nevoiti sa plateasca mai mult, asta pentru ca pretul unui bilet este cu aproximativ 25% mai scump decat in timpul saptamanii.

Dar chiar si in acest caz, elevii si studentii beneficiaza de reducere daca prezinta carnetul de elev/student. Reducerea este valabila si in cazul copiilor.

Parintii vor plati pentru acestia cu aproape 40% mai putin decat pretul unui bilet normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *