Proiecte design led

posted in: Design Interior | 0

LED-Design propune clientilor sai o abordare complet noua in dezvoltarea si promovarea proiectelor acestora prin solutii inteligente de iluminare si design prin tehnologia ledurilor programabile.

Suntem specilizati in dezvoltarea de proiecte design led folosind tehnologia smart-pixel led. Putem transforma orice apartament, birou, local intr-un mediu versatil special conceput celor mai riguroase specificatii.

De la decoratiuni interioare cu led, pereti, podea, tavan, bar, pana la design exterior, fatade cladiri si ornamente exterioare, totul este posibil. Solutia Pixel Smart LED a revolutionat modul in careLED-urile sunt utilizate ca parte integrata a segmentului de divertisment, marketing si design.

Smart-LED reprezinta solutia ideala pentru versatilitate si un impact puternic indifferent de natura mediului in care este folosita.

Aceasta poate fii integrata astfel incat sa indeplineasca cele mai stricte criterii si standarde. Fiecare proiect are la baza comunicarea si schimbul constant de idei pentru ca rezultatul final sa reprezinte o inovatie in segmentul de piata al acestuia.

 

Follow mariusandrei:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.